Skab gode ideer med kreativ forretnings­udvikling

Klean Innovation Kit

Vores Klean Innovation kit er et effektivt 2 timers workshopformat, der egner sig både til akut krisehåndtering og idegenerering til fremtidens behov. Vi kan fokusere på at finde løsninger på den helt korte bane eller løfte blikket, tænke helt nyt og længere frem. Vægten kan placeres der, hvor dit behov er størst.

Uanset hvilke ideer der kommer på bordet, hjælper vi dig med at prioritere dem og skabe en ny retning for virksomheden. I får et fælles sprog for innovation, der kan være med til forankre ideerne endnu dybere i organisationen.

Vi kan afvikle Klean Innovation Kit enten som en fysisk workshop eller i et online format. I kan deltage fra 5 - 10 mennesker, og det kræver ingen særlige kompetencer eller forberedelse. 

En effektiv to-trinsraket til idegenerering

Workshoppen består i bund og grund af to øvelser efter en let opvarmning, hvor vi får paraderne ned og er klar til smøge ærmerne op.

Først afdækker vi jeres nuværende situation, identificerer udfordringer og tænker i forskellige vækstscenarier både med nye services og markeder.

Herefter udvælges de væsentligste initiativer og kategoriseres i farver, der angiver graden af kompleksitet og mulige retninger for virksomheden. 

Koncentreret forretningsudvikling i et kreativ format

På blot to timer får I overblik over jeres nuværende situation, et væld af nye ideer og mulige retninger for virksomhedens fremtidige udvikling: 

  • En kortlægning af jeres nuværende situation og en prioritering af initiativer, der kan sættes i søen på den korte bane 
  • Et fælles overblik over mulige retninger for virksomhedens fremtidige udvikling og konkrete tovholdere på de enkelte initiativer 
  • Et fælles sprog for krisehåndtering og innovation, der skaber en større forankring i jeres kultur og evne til at komme igennem krisen

Opsamling og konkrete anbefalinger 

Efter workshoppen laver vi en kort opsamling til jer med vores anbefalinger.

Ofte er der brug for hjælp til at mappe de udvalgte initiativer til virksomhedens overordnede strategi og få lavet et digitalt roadmap. Andre gange bliver der født et konkret digitalt projekt ud af workshoppen, som skal modnes og scopes. 

Vi står til rådighed uanset hvad og hjælper jer gerne med at få sat skub i initiativerne.

En skræddersyet workshop til jer

Klean tilbyder kompetent rådgivning til at løse de udfordringer som netop din virksomhed står overfor - uanset om det handler om idegenerering om fremtidens muligheder eller et fokus på kerneforretningen, og hvad der kan gøres på den korte bane. 

Det er et skræddersyet forløb - og prisen er dermed også individuel og afhænger af, om vi afvikler workshoppen i et online eller fysisk format og i hvilken grad vi skal assistere med modning af nogle af initiativerne efter workshoppen. Vi har dog kun haft tilfredse kunder igennem vores Klean Innovation Kit forløb - skal du være den næste? 

Skriv dig op nedenfor, så kontakter vi jer og fortæller mere om mulighederne for netop jeres virksomhed. 

Kontakt os

Ja tak! Jeg vil gerne høre mere om Klean Innovation Kit og kontaktes hurtigst muligt.