Klean Innovation Bootcamp

Fuld fokus på digital transformation, innovation og forretningsudvikling over 1-3 dage

Har I brug for at tage et par spadestik dybere med nogle af de ideer, I har gået og puslet med i ledelsen? Har I behov for at udvide din forretningsmæssige horisont og få rusten banket af jeres kreative drivkraft, så nye initiativer kan se dagens lys?

Med Klean Innovation Bootcamp får I et koncentreret program over 1-3 dage, hvor vi både udvikler et mangfoldigt idekatalog og går i dybden med de allerbedste for at teste holdbarheden.

Et program med garanti for værdifulde resultater

Vi sammensætter altid et program, der passer til jeres behov og situation. Men typisk kommer vi igennem disse punkter: 

1. Hvordan ser verden ud?
Vi præsenterer jer for inspiration og digitale trends, der er relevante for jeres branche. Der kommer konkrete indsigter og facts på bordet, så alle kender spillepladen.

2. Hvad er mulighederne?
I et højt tempo genererer vi et idekatalog med minimum 10 - 20 ideer og digitale løsninger, der kan skabe vækst med nye services og markeder. 

3. Hvad skal vi prioritere?
Vi prioriterer de 3
 bedste kandidater eller evt en kombination af initiativer, som vi kan arbejde videre med.

4. Hvordan folder vi ideerne ud?
Vi udvikler simple prototyper af de udvalgte initiativer med visualiseringer og skitser i wireframes for at vurdere holdbarheden. 

5. Hvor er begrænsningerne?
Vi kigger nærmere på de risici og barrierer, der måtte være for de udvalgte initiativer. 

Få hjælp til implementering og forankring af initiativerne i jeres virksomhed

Når Bootcampen er overstået har I minimum tre relativt modne initiativer, der er udviklet med udgangspunkt i jeres forretningmodel og marked. Inden den egentlige udvikling og implementering, kan det være en god ide at koncepteste og validere prototyperne med kunder og diverse stakeholdere for at sikre at produkterne skaber tilpas glæde og begejstring ved lanceringen. 

Vi hjælper gerne med at etablere en samlet vurdering af brugsværdien fra kundernes perspektiv koblet med en impact analyse fra forretningen.

​Ja tak!

Jeg vil gerne høre mere om, hvad en Klean Innovation Bootcamp kan gøre for min forretning, og hvordan vi kan strikke det sammen.