Deltag i digital modenhedsanalyse og få god indsigt tilbage

Velkommen til Kleans digitale modenhedsanalyse

Tak fordi du har lyst til at deltage i Kleans digitale modenhedsanalyse. Tryk på nedenstående knap for at gå direkte til besvarelsen — eller fortsæt ned af siden for at læse mere om analysen. På forhånd tak.

Deltag i analysen

Kort om baggrunden for modenhedsanalysen og hvad du får.

Der findes ikke et entydigt og enkelt svar på, hvad de rigtige tiltag er for at transformere en virksomhed digitalt. At tilpasse en virksomhed eller organisation til en stadig mere digital verden påvirker kernen i forretningen og består af en række koblede tiltag, som alle i sidste ende påvirker virksomhedens identitet.

Klean har på baggrund af bla. forskningsresultater fra MIT Sloan School of Management og Cap Gemini udviklet en digital potentialeradar, som kan sige noget om det digitale udgangspunkt for en udvikling. Et dialogredskab til at synliggøre og italesætte en sammenhængende udviklingsvej.

Det har vi gjort med 35 af vores egne erfaringsbaserede spørgsmål inden for 7 kategorier, som bla. CapGemini og MIT gennem omfattende studier er nået frem til, har afgørende indflydelse på forretningsmæssig succes med digitalisering: Strategi, Lederskab, Organisation, Kultur, Forretning, Teknologi og Økonomi. 

Formålet med vores nedslag eller temperaturmåling er dels at gøre virksomheder klogere på egen situation og dels at se på forudsætninger for et effektfulde samarbejder. En måde at se på digital modenhed er via produktet af en virksomheds evne til at indføre teknologi og dens evne til gennem ledelse, kultur og organisering at transformere virksomheden til højere grad af lønsomhed og øget forretning baseret på denne teknologi.

Hvor ligger du mon i en sådan potentiale måling?

Efter besvarelse får du tilsendt et diagram over hvor du har vurderet din virksomhed ligger. Senere vil du modtage et gennemsnit for din branche.

Gå til besvarelsen ved tryk på nedenstående knap - det tager ca. 10 min. at besvare.

God fornøjelse.

Deltag i analysen