Under forskellige temaer søger vi hvert år til Klean Masterclass viden inden for temaerne Mennesker, Teknologi & Forretning. Her er 3 udvalgte videoer. 

Mennesker

Claus Steinlein, FCM — Ledelse handler om at begejstre

Under temaet "Det kollektive geni" havde vi i 2019 udgaven af Masterclass besøg af Claus Steinlein, Ordførende direktør FCM. Han delte ud af sine ledelsesmæssige erfaringer i en fodboldklub i rivende udvikling. Han talte om det at skabe en vinderkultur — det at være med til at definere spillereglerne. Claus mener, at vi mennesker ikke fødes som talent — uanset hvad konteksten måtte være — men at det er de personer (ledere) og omgivelser (kultur), man befinder sig i og med, der udvikler en.

Oplev indlægget

Claus Steinlein, Ordførende direktør FCM

Teknologi

Mads Thimmer, Innovation lab — Hvor er teknologien på vej hen, og hvad gør den ved os?

Sidste års tema for Masterclass var 'Disconnect To Reconnect'. Et tema der på grund af pandemien viste sig at ramme mere plet, end vi havde forestillet os. Under dette tema havde vi besøg af Mads Thimmer, som er ekspert i digitale branchemodeller og digital strategiudvikling.

Oplev indlægget

Forretning

Jakob Trollbäck, The New Division — Design kan skabe bevægelser  (FNs verdensmål)

Da FN for år tilbage skabte de 17 verdensmål, vakte det større opbakning for bæredygtighed end nogensinde før.  Alligevel var mange ikke helt klar over, hvad drivkræfterne bag dem egentlig var — nemlig de 169 delmål. Hvordan løser man det? Svaret er gennem et designsystem af enkle illustrationer, der ved første øjekast indkapsler essensen af hver af delmålene. Og hvordan gør man så det? Hør Jakob fortælle om det nedenfor. 

(Pga. Covid-19 foregik denne Masterclass digitalt.)

Oplæg indlægget