Velkommen til

RUM

RUM er temaet for Masterclass 21. Det er inspireret af den bevægelse mange af os har oplevet det sidste års tid. Fra fysisk RUM til fascinationen af det virtuelle RUM, da vi ikke havde andre muligheder. Menneskers evne til hurtig omstilling. Åbenbaringen i at vende tilbage til det fysiske RUM. Energien i udveksling mellem mennesker, RUM vi skaber til og for hinanden.

Vi former RUM. Vi formes af RUM.

Klean Masterclass 2021 - Inspirerende RUM til udvikling af Mennesker, Teknologi og Forretning.

Det praktiske 

HjerteRUM: 12.11.21 kl. 13-15 hos Klean A/S i Pakhusene på Mariane Thomsens gade 4B 2. sal 

Tilmeld mig nu

Reserver din plads

Nytænkning & fællesskab

I år er temaet for Klean Masterclass RUM. Fredag d. 12/11 2021 fra 13-15 skal vi høre om HjerteRUM 

Du får spændende input op til weekenden, hvor du så har tid til at reflektere og lade budskaberne arbejde og bundfældes, så du i sidste ende kan oversætte dem til din egen hverdag. 

Klean Masterclass giver dig nemlig ingen lette løsninger. Klean Masterclass giver dig inspiration til at løse det, som er svært.

Efter hver Masterclass siger vi god weekend med Klean som vært ved en let forplejning.

Klean Masterclass 2021 — Hjerterum

oplægsholdere

AARHUS SYMFONIORKESTER

JESPER NORDIN

Jesper Nordin er musikchef for Aarhus Symfoniorkester. Han har særligt beskæftiget sig med opera og moderne kompositionsmusik. Jesper er uddannet på Københavns Musikkonservatorium og har dirigeret alle landets professionelle orkestre. Heriblandt Odense Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester, kor og ensembler. Internationalt har han dirigeret orkestre fra Finland, Sverige, Ungarn, Ukraine og England. Hvad betyder RUMmet for orkestrene og er dirigenten opmærksom på det RUM han skaber?

Mere om Jesper Nordin

Cand Arch, Tegnestuen Mette Milling

METTE MILLING

Mette Milling arbejder med kreative processer, hvor hun skaber ny indretning eller gendesigner rum, så de understøtter livgivende arbejdskulturer, læring, organisation og visioner.

Det er vigtigt, at indretningen understøtter, hvordan vi har brug for at handle og sanse, at de fysiske rum både er funktionelt meningsfulde og med stemninger, der giver os noget.

Det handler om forholdet mellem menneske og rum: Indretningen skal tilfredsstille dine basale behov for trivsel og forstærke muligheder for udvikling og udfoldelse.

Mere om Mette Milling

"De perspektiver talerne er kommet med er en form for inspiration 2.0, der både har rørt noget ved min faglighed og givet mig inspiration til hvordan jeg kan arbejde videre i min organisation og som menneske"

Maja Engberg-Sønderskov
Frivillighedschef og direktionsmedlem, Smukfest

Klean Masterclass 2021

Inspiration & networking

Klean arbejder med digital forretningsudvikling - digital omstilling. Den teknologiske udvikling går hurtigt og det er svært at følge med i den og samtidig forstå mulighederne for at skabe værdi.

Klean har et stærkt ønske om at inspirere mennesker til at være i disse omstillinger. Derfor startede vi for 4 år siden Klean Masterclass. De første 3 sæsoner har været en succes. Deltagerne har fået og givet inspiration. Tilbagemeldingerne har været gode.

Klean Masterclass 2021 er derfor et åbent forløb for Klean kunder, tidligere deltagere og udvalgte samarbejdspartnere. Et tilbud til alle vi samarbejder med om at være med til at inspirere til at være i forandringer.

Igen i år har vi et stærkt og alsidigt line-up af talere. Med hvert sit perspektiv giver de dig konkret, tankevækkende input til at besvare spørgsmålet:

Hvad gør rummet, vi er i, ved vores måde at arbejde på?

Arrangementet løber af stablen i skønne omgivelser i Pakhusene på Aarhus Ø.

Efter oplæggene har du rig mulighed for at networke med ligesindede, udviklingsfokuserede ledere og erhvervsfolk over et godt glas bobler og havudsigt.

Tilmeld mig nu

Et udpluk af dette års deltagere

Tilmeld dig her