Futurist, journalist og økonom

Stefan Hyttfors

Mødedato: 29. april 2021

Stefan Hyttfors er en svensk futurist og succesfuld forfatter, der er særligt berømt som keynote speaker, hvor han kombinerer hans fortid som fotojournalist og økonom i kraftfulde, visuelle foredrag. Hyttfors er optaget af, hvordan innovation, digitalisering og disruptive teknologier påvirker vores verden og dens sociale problemer. Han tror på, at digitalisering og netværksteknologier har fremhævet ulighed i verden og det uholdbare forbrug af ressourcer.

Yoga for leaders

I den bredt anerkendte 'Yoga for leaders' giver Stefan Hyttfors et unikt perspektiv for forståelse af, hvordan hastigheden af nye teknologier vil afstedkomme en tsunami af ændringer der aldrig før er set i menneskets historie. Hyttfors trækker på ideen om yoga-filosofi og hvordan vi kan beherske sindet mod forstyrrelser for at hjælpe ledere med at tackle fremtiden for disse (disruptive) forandringer.

Han væver avanceret teknologi sammen med gammel indisk filosofi for at øge virksomhedsledernes forståelse af, hvordan alt hænger sammen, og hvordan aktuelle problemer på makroniveau og eksponentielle teknologier vil ændre verden.

Gå tilbage til Klean Book Lounge