Designer, forfatter og kunstner

Alan Moore

Klean Book Lounge Session: 26. August 2021

Alan Moore er designer, forretningsudvikler og iværksætter. I +20 år har han rådgivet og undervist førende virksomheder på tværs af seks kontinenter, fx PayPal, Microsoft, Coca-Cola, Hewlett Packard, Xero og MIT. 

Alan har en unik forståelse af de kræfter, der omformer vores verden, og hvordan vi kreativt reagerer på dem. Via eksempler på best practice opfordrer Moore os til at oprette en anden type forretning: den, der vil regenerere og genoprette vores økonomi, vores miljø og vores civilisation.

Læs mere om Alan her.

Do Design - intro til bogen

Do Design er bogen, der vil inspirere dig til at:

  • Forbedre din kreative proces
  • Sætte fokus på håndværket og dermed hæve kvaliteten af dit arbejde
  • Overveje oplevelsen (processen derhen) lige så meget som produktet (opnåelse af målet)
  • Vedtage enkelthed, nytte og ærlighed som vejledende principper

 

Kan skønhed gøre os til bedre ledere?

Vi er kreative væsener. Vi elsker at skabe noget. Denne bog vil inspirere dig til at skabe bedre ting af bedre grunde. Ting, som folk vil elske - i lang tid fremover. Nogle siger, at skønhed er en luksus. Men hvad nu hvis det er nøglen til at skabe en bedre verden for os alle?

Alan Moore’s tilgang er baseret på hans egen bog, "Do Design". Han peger på skønhed som ramme for livet - et filosofisk udgangspunkt, der gør det muligt for os alle at blive bedre mennesker, bedre ledere og bedre skabere af ting, der betyder noget. Og i sidste ende at skabe “smukke virksomheder”, der er bæredygtige og rentable. 

Han opfordrer os til ikke kun at overveje, hvad vi producerer - hvad enten det er et website, en håndlavet stol eller en virksomhed - men hvordan og hvorfor. Med eksempler fra Apple, Yeo Valley og Blitz Motorcykler opfordres vi til at spørge: er det nyttigt og velovervejet? Er det smukt?

Aaaaah, ka’ det nu også passe?

For danske ører lyder Alans tilgang måske en kende søgt? Vi ønsker med invitationen af Alan at udfordre vores gængse måde at tænke forretning og udvikling på. 

Tilmeld dig Klean Book Lounge og deltag i debatten med Alan, når han gæster bogklubben d. 26/8. Vi tør godt love, at vi alle tager nogle nye perspektiver med tilbage til vores hverdag.

 

Mød Alan Moore Klean Book Lounge

Meld dig ind i Klean Book Lounge, mød og diskutér med Alan Moore - og bliv en en del af et ambitiøst og kreativt netværk af erhvervsfolk med interesse for organisation, teknologi & forretning.

Tilmeld dig her