Fyrrig fremtidsforsker og foredragsholder

Anne Skare Nielsen

Mødedato: 4. november 2021

Anne Skare Nielsen siges at være en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Hun driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard med det formål at sparke til fremtidsdåsen efter devisen "Smart has plans, stupid has stories". Med hendes enorme energi og store viden indenfor radikal forandring og transformation, er hun et oplagt valg som del i vores Klean Book Lounge.

Fremtidssans

"Fremtidssans" er en manual til fremtiden, en slags gamer manual, hvor du lærer at forudse din egen fremtid, skabe dine egne spilleregler, og hvor du kun kan vinde, når de andre også vinder.

Du vil lære at tænke som en fremtidsforsker og futurist: kunne spotte trends, tænke i scenarier, sortere i kaos og navigere i fremtiden. Og få andre med på din rejse ind i fremtiden. Det lyder vildt, men vi lover, at du efter at have læst denne bog, bliver den, der gør verden bedre.

Gå tilbage til Klean Book Lounge