Klean Book Lounge

Bliv en en del af et ambitiøst og kreativt netværk af erhvervsfolk med interesse for organisation, teknologi & forretning - og gode læseoplevelser, ikke mindst.

Ledelse og virkelyst anno 2021 byder på mange udfordringer — få inspiration til at tackle dem

Som medlem af Klean Book Lounge får du hver sæson adgang til 4 bøger og dermed 4 forfattere propfyldte med indsigt, inspiration og udfordrende tilgange. Bøgerne har et både lokalt og globalt udsyn og er nøje udvalgt på baggrund af deres samfundsrelevans og nutidens tendenser. 

Temaerne for Klean Book Lounge 2021 er: lederskab, design, personlig udvikling og fremtidens spilleregler & teknologi.

Vi er opmærksomme på at ramme de forfattere, som har en handlingsdrevet tilgang til temaerne. Du kan dermed forvente at tage lavpraktisk inspiration med tilbage til din hverdag - samtidig med, at du forhåbentlig er høj på gode snakke med de andre deltagere.

Praktisk

Vi mødes ca. 1 gang i kvartalet. I denne sæson kører vi en kombination af fysisk og virtuelt fremmøde. Og bogens forfatter er naturligvis altid med. Ved fysisk fremmøde tilbyder vi, udover et let traktement og et lille glas, lækre rammer på Aarhus Ø med masser af udsyn og plads til debat og vidtrækkende tanker.

Sæson 2021: Mød vores stærke forfatter-lineup

Vi har altid forfatteren med, når bogklubben mødes til diskussion af læseoplevelsen. Det giver dig mulighed for at stille spørgsmål til og udfordre forfatteren og forhåbentlig kickstarte nogle inspirerende debatter.

Fyrrig fremtidsforsker og foredragsholder

Anne Skare

ER AFHOLDT

"Fremtidssans" er en manual til fremtiden. Lær at spotte trends, holde fokus på dine mål, overkomme frygt og tabuer, træne fremtidsorienterede egenskaber og visualisere din fremtid fyldt med magiske øjeblikke.

Designer, forfatter, forretningsinnovator & kunstner

Alan Moore

ER AFHOLDT

I bogen "Do Design" peger Alan på skønhed som ramme for livet — et filosofisk udgangspunkt, der gør det muligt for os alle at blive bedre mennesker, bedre ledere og bedre skabere af ting, der betyder noget.

PHD, ORGANISATIONSPSYKOLOG OG LEDERUDVIKLINGSKONSULENT

Lotte Svalgaard

ER AFHOLDT

"Elefanten i Rummet" handler om det, vi mærker og ikke handler på. Lær at håndtere elefanten, så den ikke kommer til at stå i vejen for arbejdsglæde, kreativitet og produktivitet.

Futurist, journalist, foredragsholder & økonom

Stefan Hyttfors

ER AFHOLDT

Lær at tackle fremtidens hastige forandringer gennem yogafilosofi, 'mind mastery' og en dybere forståelse for menneskelige følelser. Ifølge Stefan er disse ting nøglen til succesfuld ledelse gennem forandring.

Udvid din horisont og dit netværk

Bøgerne læses på forhånd af alle deltagere, så vi sammen kan diskutere, hvordan vi hver især kan oversætte bogens indsigter til den hverdag, vi hver især står i. I samarbejde med bogens forfatter faciliterer Klean en dialog om bogens temaer og baggrund - enten ved en fysisk tilstedeværelse i vores skønne rammer på Aarhus Ø eller via et onlinemøde (udenlandske forfattere deltager online). Ved fysisk fremmøde tilbyder vi, udover et let traktement og et lille glas, lækre rammer på Aarhus Ø med masser af udsyn og plads til debat og vidtrækkende tanker.

Til jer, der endnu ikke er med i ’klubben’ kan jeg kun opfordre jer til at joine og få lidt mindful føde indenboards."

— Rikke Ranch Høgstrup, Senior Play Experience Designer, LEGO House

Hvorfor lige en bogklub?

Kampen om vores opmærksomhed stiger i takt med graden af digitalisering. For mange af os betyder det en række hurtige skift mellem alt for mange kanaler i løbet af en dag. Det skaber forstyrrelser og flytter konstant fokus. Bogen er et fysisk medie, som kræver opmærksomhed over længere tid.

Det kan virke besynderligt, at et digitalt bureau som os, vil bruge krudt på en bogklub, hvor den fysiske bog er omdrejningspunktet for et fællesskab. Men vi tror på, at potentialet for at udnytte det digitale til at skabe et bedre samfund og et mere meningsfyldt arbejdsliv, kræver et nærvær og en dialog, som et bogklubfællesskab rent faktisk kan være med til at skabe.

Klean Book Lounge er slut for denne gang.

Følg med når vi løfter sløret for næste års program. Som medlem af Loungen får du:

  • Fire velskrevne, samfundsrelevante bøger leveret til døren
  • Netværksmøde faciliteret af Klean i samarbejde med forfatteren med diskussion af bogens tema
  • Fleksibel deltagelse i Book Lounge møder hos Klean eller via en online kanal
  • Et bogklubfællesskab med videndeling på tværs af brancher

Se mere om forfatterne

Book Lounge vender tilbage

Vi er færdige for denne gang, men vi er i fuld gang med at planlægge næste sæson. Programmet offentliggøres snarest.