Få flere kunder med SEO, sociale medier og e-mails

Online synlighed sikrer, at du får kunder i butikken, om den er digital eller en fysisk butik. Det sikrer at kunderne kan finde dig, når de leder efter de produkter og services, som din virksomhed udbyder. Og online synlighed vækker behovet i de kunder, der ikke aktivt leder efter dine produkter.

1. SEO gør dig synlig for kunder, der leder efter dig

SEO giver langsigtet online synlighed og betaler sig i mere og bedre trafik. Søgemaskiner er kundernes ven, når de mangler svar på et spørgsmål eller leder efter et produkt. Men hvis du skal findes i søgeresultaterne og hente organisk trafik, er det nødvendigt med søgemaskineoptimering af din hjemmesides indhold.

Klean strukturerer arbejdet med SEO. Vi kan stå for det hele, eller vi kan være din coach, der holder fokus og følger op.

2. Få trafik fra sociale medier 

De sociale medier er en enestående mulighed for at komme i kontakt med både nye og eksisterende kunder. En god balance mellem organiske opslag og annoncering på de forskellige kanaler kan hjælpe med at opbygge og styrke dit brand, drive trafik til din hjemmeside og i sidste ende salg. Men det kræver en aktiv og vedholdende indsats med at dele engagerende og værdifuldt indhold, som har dine følgeres interesse.

De mange muligheder med sociale medier betyder, at du skal beslutte, hvordan du vil benytte medierne i din kommunikation med kunderne. Klean tilbyder rådgivning og hjælper med at kortlægge jeres nuværende situation, prioritere initiativer, der kan sættes i søen på den korte bane, udvikle en strategi for de sociale medier, udarbejde en contentplan og segmentere dine opslag til de rigtige kunder.

3. Brug Google Ads til at komme foran konkurrenterne

Annoncering på Googles søgemaskine giver trafik fra dag et og er et godt supplement til arbejdet med organisk søgemaskineoptimering (SEO). Men Google Ads (tidligere AdWords) er mere end tekst annoncer. Du kan oprette videoannoncer og display annoncer, der vises på andre websites.

Googles annonceplatform giver dig mulighed for at nå kunderne flere steder end nogen anden annonceplatform. Der er mange muligheder og faldgruber, så hvordan får du mest muligt ud af dine annoncekroner? Klean hjælper med at sammensætte annonceringen, så du når dine målgrupper med budskaber, som kunderne lytter til.

4. E-mail marketing trækker kunderne tilbage til websitet

Når e-mail marketing er eksekveret rigtigt, er det en af de bedste måder at pleje relationen til eksisterende kunder på og drive trafik til dit website. Men det kræver, at indholdet i nyhedsbrevet er relevant for modtagerne. Klean hjælper med at lægge en strategi for indsatsen, udarbejde et årshjul og lægge en content plan. Vi lægger en plan for indsamling af permissions, så du har de marketing tilladelser, du har brug for.

På det operationelle plan kan vi designe og udsende nyhedsbrevene for jer, og vi følger op på det udsendelsesstatistikken.