Digitalt indhold, der fanger læseren og Google

Klean producerer indhold til landingpages, blogs, artikler og produktsider. Det kan være tekst, billeder/illustrationer eller video. Hvert format kan noget særligt, og det bedste resultat får vi ved at kombinere dem.

1. Skriv spændende tekster, der indeholder de rigtige ord

Teksten på din hjemmeside har mange formål. Den skal sikre, at din hjemmeside først og fremmest findes i søgemaskinerne og dernæst trække folk ind på websitet. Teksten skal give besøgende svar på de spørgsmål, de har, og føre dem naturligt videre til at foretage den konvertering, du ønsker. Vi kan skrive teksterne for dig, så du kan koncentrere dig om din forretning.

2. Brug billeder, der vækker følelser og skaber forståelse

Visuelle elementer understøtter det indhold, du har på din hjemmeside og fremmer forståelsen for de budskaber, der ligger bag. Hos Klean skaber vi billeder og illustrationer til dit website og udvikler en unik foto- og illustrationsstil, der skiller din hjemmeside ud fra konkurrenterne. Vi kan tegne illustrationer helt fra bunden, at de passer præcis til din virksomheds identitet eller sørge for billeder af produkter og miljøbilleder. 

3. Producér video, der gør det komplekse let at forstå

Med video og levende billeder kan du forklare komplekse sammenhænge får brugeren lettere igennem komplekse forklaringer. En kort video kan forklare noget, som du ellers skulle læse flere sider for at forstå. Klean producere videoer, der giver dit website en fordel frem for konkurrenterne.

Download Kleans ebog: E-commerce med hjertet