Migrering til Magento 2

I juni 2020 ophører support og sikkerhedsopdateringer til Magento 1. Derfor bør du allerede nu planlægge migrering til den nyeste Magento 2 platform. Klean rådgiver dig hele vejen og udfører din migrering, så din forretning kan køre sikkert videre.

Klean udvikler og driver en række Magento løsninger for danske og internationale kunder

Hver 5. gang en kunde klikker sig ind på en Ecommerce løsning et sted i verden, er den baseret på Magento. De sidste 10 år har platformen indtaget det globale Ehandelsmarked og er nu en af verdens foretrukne platforme. Flere tusinde danske Ehandelsløsninger er baseret på Magento.

I 2015 kom Magento 2 - en komplet omskrevet platform baseret på ny teknologi. De første versioner var dog så fejlbehæftede, at markedet ventede med at tage platformen til sig. Hos Klean implementerede vi de første Magento 2 løsninger i 2017. 

Ifølge Magento ophører support og sikkerhedsopdateringer på Magento 1, i juni 2020. 

Er din Ehandelsløsning baseret på Magento 1, skal du være opmærksom på den deadline. Er din Ehandelsløsning forretningskritisk, har du næppe lyst til at løbe risikoen ved ikke længere at få sikkerhedsopdateringer. I stedet bør du migrere til Magento 2. 

Migrering til Magento 2

Da Magento 2 er en helt ny platform, kan du ikke bare opgradere. En del af din kode skal skrives om. Overvejer du f.eks. at modernisere din brugergrænseflade, kan migrering til Magento 2 være en god lejlighed. De udvidelser (extensions), du anvender på Magento 1, kan ikke flyttes med til Magento 2. Der skal findes - eller skrives - nye. Dine integrationer skal sandsynligvis tilpasses, og dine data kan måske ikke umiddelbart flyttes til den nye platform.

Forbedringer i Magento 2

Når du har migreret til Magento 2, kan du glæde dig over en række (tiltrængte) forbedringer i platformen:

  • Det første, du opdager, er en stærkt forbedret brugervenlighed i Magento’s administration. Det betyder en lettere hverdag for den Ecommerce ansvarlige, og færre fejl når flere redaktører arbejder i Magento samtidig.
  • Det indbyggede checkout er reduceret fra 6 til 2 trin for at reducere antallet af kunder, som forlader kurven uden at købe.
  • Den største fordel er dog hastigheden, som er væsentligt forbedret. På nettet findes mange lovende tal, f.eks.: “Magento 2 har 20% bedre performance”, “Magento 2 kan håndtere 40% flere ordrer i timen” og “Tiden, det tager at tilføje en vare til kurven, er reduceret med 65%”. Hos Klean har vi ikke efterprøvet tallene, men oplever en stærkt forbedret performance på Magento 2.

Kom godt igang

Klean har allerede migreret en lang række Magento løsninger, og vi rådgiver dig gennem hele processen fra planlægning til sikker drift. Første skridt er en kortlægning af din Magento 1 løsning.   

Juni 2020 kan synes et stykke ude i fremtiden. I virkeligheden er der ingen tid at spilde. 

Udvalgte kunder med Magento 2 løsninger

BMW Financial Services

Skab mest muligt gennem mindst muligt

BMW Financial Services nye digitale leasing- og finansieringsplatform er et skoleeksempel på at skære ind til benet.

BMW Financial Services

Fire websites til prisen for ét

BMW’s digitale leasing- og finansieringsplatform er nu skaleret til i alt 4 forskellige websites.

Digital forhandler platform giver konkurrencefordele for Deco Group

Deco Group

Digital forhandler platform giver konkurrencefordele

Når man sælger sine varer gennem forhandlernetværk, kan der være en stor fordel i selv at eje den digitale platform.