Magento udvikling

Klean udvikler og driver en række Magento løsninger for danske og internationale kunder. Og selvom Magento er en af verdens største E-handelsplatforme, er den også velegnet til andre formål.

Klean udvikler og driver en række Magento løsninger for danske og internationale kunder

Magento er en af verdens største E-handelsplatforme. Og selvom både Nespresso, Nike og Samsung baserer dele af deres forretning på Magento, er platformen især populær blandt små og mellemstore virksomheder.

Populariteten skyldes blandt andet:

  • en stor mængde indbyggede E-handelsfunktioner
  • et omfattende udbud af billige tilkøbsmoduler
  • gode integrationsmuligheder
  • gratis open source version
  • høj driftsikkerhed med hyppige opdateringer
  • skalerbarhed

Magento 1 og Magento 2

Klean har i en årrække udviklet Magento løsninger til både danske og internationale B2C og B2B virksomheder. Med udgangen af 2018 driver vi mere end 30 special-udviklede Magento websites for en række kunder. Og over 20 nye websites er allerede på tegnebrættet, til 2019.

I 2018 har vi flyttet en række kunder til den nye Magento 2 platform, og nye løsninger udvikles udelukkende på denne version. Vi driver fortsat Magento 1 løsninger, indtil de skal løftes til den nye version inden sommeren 2020.

Magento som skalerbar platform

Fælles for de fleste af vores kunder er, at de er startet med forholdsvis små websites. I løbet af få år er løsningerne vokset på både sortiment, kundegrupper, funktionalitet og integrationer. Og netop fordi Magento driver løsningerne, er denne skalering mulig uden at skulle skifte platform.

Magento som white-label platform

Flere af vores kunder anvender Magento som platform for egne white-label løsninger. Det betyder, at flere hjemmesider deler funktionalitet på trods af forskelligt udseende og sortiment.

Et eksempel er Deco Group, som stiller en salgsplatform til rådighed for bl.a. Bilka, Jysk og Bauhaus. Alle ser de forskellige ud, men størstedelen af funktionaliteten er identisk. Læs mere om Deco Groups platform

Magento som platform, også uden E-handel

Driver man en E-handelsvirksomhed er Magento en fremragende platform. Men Magento er relevant for alle, som vil udstille varer eller tjenesteydelser online. Uanset om disse sælges online eller ej.

BMW og MINI, som vi har udviklet en leasing platform til, er et godt eksempel. Ingen af bilmærkerne sælger biler online. Men de drager begge fordel af den indbyggede funktionalitet i Magento, f.eks. varelister, varevisning, filtrering og sortering. Læs mere om løsningen til BMW og MINI

Vil du høre mere om skalerbare forretningsplatforme i Magento?

Er du på vej til at migrere til Magento 2?

Kontakt Jesper Sørensen

Udvalgte Magento kunder

BMW Financial Services

Fire websites til prisen for ét

BMW’s digitale leasing- og finansieringsplatform er nu skaleret til i alt 4 forskellige websites.

Gloster

En digital platform man kan vokse i

Siden 2014 har Gloster og Klean samarbejdet om at skabe en digital platform, som understøtter Glosters globale brand og salgsaktiviteter.

BMW Financial Services

Skab mest muligt gennem mindst muligt

BMW Financial Services nye digitale leasing- og finansieringsplatform er et skoleeksempel på at skære ind til benet.