Ydelser. Fra digitalt fundament til stabil løsning

Nedenfor finder du en række eksempler på ydelser, vores kompetencer kan sammensættes til. Lad dig inspirere og kontakt os, hvis du vil høre, hvordan vi sammen løser netop din udfordring.

Fra digital strategi til adfærd

Du har en klar vision og strategi for din virksomhed. Du ved der skal ske noget digitalt. Der er et hul imellem digitale indsatsområder på den ene side og vision og strategi på den anden.

Få en digital modenhedsradar

Med Kleans modenhedsradar får du, på baggrund af dine besvarelser af 35 spørgsmål, et billede af dine forudsætninger for at lykkes med digital transformation. Samtidig får du en snak med os om, hvordan du kan arbejde med de svageste forudsætninger.

”I samarbejde med Klean har vi fået lavet en forandringsramme. Den giver os muligheden for i billeder at tale sammen om, hvor vi vil hen, og hvad det kræver at komme der” Henrik Munch Jensen, Økonomichef Aarhus Havn

Fra forretningsidé til prototype

Du står med en vision og nogle ideer til, hvad du kunne gå i gang med digitalt. Det kan være, at du ønsker at kortlægge datakilder og etablere et overblik over data til en præsentation i et dashboard. Eller det kan være en forretningsidé, som ikke helt har fundet sin form.

Fra forretningsidé til eCommerce platform

Du har en online forretningsidé. Du har fået lavet et koncept og et design. Måske har du også en klar idé om den primære funktionalitet. Du er med andre ord tæt på at kunne igangsætte et udviklingsprojekt for at virkeliggøre forretningen online.

Struktureret Ide-workshop

En af de store barrierer i forbindelse med digital omstilling er, at mange ledere og medarbejdere ikke er vant til at eksperimentere sig frem til et resultat.

”Vi føler os både fagligt og personligt berigede af processen. Klean har medvirket til at åbne vores øjne for nye digitale muligheder” Peter Bastrup, Direktør i Greenland Travel

Vi tager ansvar for udvikling

Du har en digital forretningsidé. Du har måske fået lavet et koncept og et design. Projektet kræver leverancer fra en stribe leverandører og samtidig en central udviklingspartner.

Vi giver din digitale platform et løft

Du står over for et skift af digital platform. Den har oparbejdet en del såkaldt teknisk gæld. Det vil sige, at der er lavet udvikling, som man med nutidige metoder og markedsstandarder ville gøre anderledes.

Magento udvikling

Driver man en E-handelsvirksomhed er Magento en fremragende platform. Men Magento er relevant for alle, som vil udstille varer eller tjenesteydelser online. Uanset om disse sælges online eller ej. Klean udvikler og driver en række Magento løsninger for danske og internationale kunder.

Migrering til Magento 2

I juni 2020 ophører support og sikkerhedsopdateringer til Magento 1. Derfor bør du allerede nu planlægge migrering til den nyeste Magento 2 platform. Klean rådgiver dig hele vejen og udfører din migrering, så din forretning kan køre sikkert videre.

”Seriøsiteten, tilgangen og forståelsen af vores forretning har været udslagsgivende for valget. Klean er ’tung’ på viden, indsigt og teknik. Vi er startet med Klean i vores onlineeventyr – og vi har tænkt os at tage dem med på hele turen” Christian Fast, CEO, Deco Group

Vi stabiliserer udvikling og drift

Nogle gange kan der være brug for at skifte udviklingsleverandør. Det kan f.eks. være, at et konkret projekt er gået skævt under implementeringen og har slidt på relationen mellem jer. Klean har lang erfaring med at overtage og stabilisere udvikling og drift.

Vi optimerer din konverteringsrate

Din digitale platform kører fint. Den har den funktionalitet, dine kunder efterspørger. Du ønsker nu at optimere konverteringsraten.