Sæt en klar retning og sæt fart på den digitale omstilling

Lyt med på vores gratis webinar d. 20. maj kl. 10:00 og få inspiration, indblik og konkrete værktøjer til handlingsdrevet digital forretningsudvikling.

CEO & Managementkonsulent

Speaker: Ole Østergaard

I mere end 20 år har Ole arbejdet med at skabe varig organisatorisk forandring. Han rådgiver inden for digital transformation, strategi, udvikling og implementering af administrative forretningsløsninger. Gennem årene er det blevet til adskillige store implementeringsprojekter for procesoptimering, systemkortlægning og effektivisering, bl.a. for Aarhus Havn, TDC, KMD, XL Byg, Nic Christiansen Gruppen, IDEmøbler & ILVA.

Styr din forretning mod en mere digital fremtid

De fleste brancher har digital omstilling på dagsordenen — det har I sikkert også. Men det er ikke digitalisering i sig selv, der skaber værdi — det er mennesker. Webinaret gør dig klogere på, hvorfor digital omstilling er en proces, som kræver fokus på mennesker før teknologi — og hvordan du kan gå til opgaven, så I lykkes med jeres digitale omstilling.

 

Omstilling handler om klar retning frem for høj hastighed

Jeres digitale succes afhænger af din evne til at vise vejen for dine medarbejdere. Det handler om måden, I samarbejder på, og jeres fælles evne til at se og forstå de teknologiske muligheder.

Det er vigtigt at skabe enkle billeder af, hvor I er på vej hen, og hvorfor de skridt I er i gang med at tage, bringer jer i den ønskede retning.

Hvad er du klogere på efter webinaret? 

  • Du får eksempler på en praktisk, projektorienteret tilgang til digitalisering
  • De største barrierer for digital omstilling giver også de største muligheder — hør hvordan du finder jeres
  • Få inspiration til at skabe klar og fremtidsfokuseret retning som alle i organisationen forstår
  • Det vigtigste er mindset — hør hvordan du arbejder med det
  • Se eksempler på hvordan du skaber tydelig kobling mellem forretningsstrategien og digital omstilling

Tilmeld dig webinaret

* indicates required

Vi har brug for dine kontaktoplysninger, for at kunne kontakte dig angående webinaret og tilhørende markedsføringsmateriale samt vores produkter og tjenester. Du kan afmelde disse meddelelser til enhver tid. For mere information om, hvordan du afmelder dig, og hvordan vi beskytter dit privatliv, kan du læse vores persondatapolitik.

Er digital transformation rød, blå eller violet?

7. august 2020 — Ole Østergaard

Det har som bekendt altid været svært at spå om fremtiden. Corona har ikke gjort det lettere. I Finans kunne man i maj måned læse, at transformation bliver årets ord – efter Corona.

Det er da en god ide!

4. september 2019 — Ole Østergaard

Den gode ide til forretningsudvikling kommer selvfølgelig nogle gange ud af det blå. Men oftest kommer den ved systematisk at arbejde med en virksomhedeskultur, hvor man ganske enkelt deler ideer. Mange ideer.

Det digitale lederskab er en kreativ udfordring

Det digitale lederskab er en kreativ udfordring

20. juli 2018 — Ole Østergaard

Digitalisering er forandring og innovation. Kernen i innovation er kreativitet. Lene Tanggaard - professor i kreativitet - siger, at vi først ved, vi er kreative, når vi har været det...