Genoplev oplæggene fra Klean Masterclass 2020

Kære Masterclass deltager. På denne side har du mulighed for at genopleve dette års oplæg. Videoer vil blive lagt op som programmet skrider frem. Videoerne er som udgangspunkt tiltænkt deltager i Klean Masterclass så det er op til dig hvem du deler denne side med.

Oplæggene er optaget af de dygtige folk hos T2 STUDIO

19. marts 2021

Den personlige drivkraft

Jazzbassist og forfatter

Chris Minh Doky

Chris Minh Doky er verdensberømt bassist. Hans musikalske karriere begyndte i jazz, hvor hans helt egen lyd gennem årene har udvidet hans løbebane og gjort ham til efterspurgt solo artist. Han startede sin løbebane i Danmark, men flyttede som helt ung teenager til New York, hvor især guitaristen Mike Stern kunne høre hans kvaliteter og ville have den lyd i sit band. Udover Stern har han spillet med Brecker, Scofield, Mendoza, Sakamoto, Sanborn, Gurtu, Camilo for bare at nævne nogle stykker.

22. januar 2021

Design kan skabe bevægelser

The new division

Jakob Trollbäck

Jakob Trollbäck er grundlægger af det strategiske kommunikationsbureau The New Division og branding og design studiet Trollbäck + Company. Han er den ledende hovedarkitekt bag kommunikationen af FNs 17 verdensmål - en ambitiøs og inspirerende agenda for at gøre verden til et bedre sted inden 2030. Med kontor i både Stockholm og New York har han specialiseret sig i strategi og kommunikation af bæredygtighed.

Beautiful business

Alan Moore

Alan Moore er designer og forfatter til bogen Do Design - Why beauty is key to everything. Alan har gennem sit omfattende arbejde med innovation erkendt en ting: At smukke virksomheder er fremtiden. De er attraktive for medarbejdere, kunder og investorer. Hans livsmission er at hjælpe virksomheder med at opdage deres egen unikke skønhed. Hvordan ville din virksomhed se ud, hvis den skulle være lidt smukkere?

Alan har rådgivet firmaer som Hewlett Packard, Coca Cola og Microsoft. Han har undervist på MIT, Sloan School of Management og INSEAD. Han har skrevet fire bøger om design, marketing og forretningsudvikling.

19. juni 2020

Det teknologiske menneske — mennesketeknologi

Innovationlab

Mads Thimmer

Mads Thimmer er CEO og en af grundlæggerne af InnovationLab. Mads er ekspert i digitale branchemodeller og digital strategiudvikling. Han har arbejdet med bl.a. DR, Berlingske og Politiken. Han har arbejdet for ministerier og Fortune 500 virksomheder. Hvad betyder det, at teknologierne bliver mere “menneskelige"? Giver det mere rum til at være menneske, og er vi klar til det?

CONTINUED.FASHION

Vigga Svensson

Vigga Svensson er tidligere radio- og TV-vært. Hun var vært på Det elektriske barometer og i 18 år stemmen på TV2 Zulu. Hun grundlagde tøjmærkerne Katvig og Vigga - en platform for økologisk børnetøj baseret på en cirkulær forretningsmodel. Hun har senest grundlagt virksomheden Continued, der skal få os til at leje i stedet for at eje vores modetøj. Om at bruge en teknologisk platform til at ændre måden vi forbruger på.

18. september 2020

Samarbejde handler om tillid

Elefanten i rummet

Lotte Svalgaard

Lotte Svalgaard er organisationspsykolog. Hun er optaget af, hvordan vi i en organisation bliver bedre til at italesætte det irrationelle og det emotionelle på en måde, så det møder mindre modstand. Hun er forfatter til bogen “Elefanten i rummet” - om modet til at handle på det du mærker.  

Gomore.dk

Matias Møl Dalsgaard

Matias Møl Dalsgaard er forfatter, filosof, entrepreneur og adm. dir. hos GoMore.dk - Danmarks førende portal for samkørsel og biludlejning. Han ansætter de fagligt dygtigste mennesker, men kulturel kapital er yderst værdsat hos GoMore. Det gør ikke noget, at de ansatte "har læst nogle bøger - at de mener noget og går op i noget", som han siger. Om nye måder at forbruge, tale og arbejde sammen.

19. juni 2020

Bæredygtighed er også god forretning

Novozymes

Claus Stig Pedersen

Claus Stig Pedersen er direktør for bæredygtighed i Novozymes. Han har været med til at sikre, at bæredygtighed er en del af Novozymes inderste, og at man følger FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Claus’ store engagement for miljøet udspringer af en passion for surfing, og at han der ved selvsyn har oplevet menneskets slitage på kloden.