5 fredage — 10 speakere

Inspiration & networking

For fjerde år i træk åbner vi dørene til Klean Masterclass. Her får du over 5 fredage á 2 timer inspiration ud over det sædvanlige til personlig og professionel udfoldelse samt gode indspark til forretningsudvikling.

Igen i år har vi et stærkt og alsidigt line-up af talere. Med hvert sit perspektiv giver de dig konkret, tankevækkende input til at besvare spørgsmålet: Hvad gør rummet, vi er i, ved vores måde at arbejde på? Arrangementerne løber af stablen i skønne omgivelser i Pakhusene på Aarhus Ø.  Efter oplæggene har du rig mulighed for at networke med ligesindede, udviklingsfokuserede ledere og erhvervsfolk over et godt glas bobler og havudsigt.

Tilmeld mig nu

Velkommen til

RUM — Klean Masterclass 2021

RUM er temaet for Masterclass 21. Det er inspireret af den bevægelse mange af os har oplevet det sidste års tid. Fra fysisk RUM til fascinationen af det virtuelle RUM, da vi ikke havde andre muligheder. Menneskers evne til hurtig omstilling. Åbenbaringen i at vende tilbage til det fysiske RUM. Energien i udveksling mellem mennesker, RUM vi skaber til og for hinanden.

Vi former RUM. Vi formes af RUM.

Klean Masterclass 2021 - Inspirerende RUM til udvikling af Mennesker, Teknologi og Forretning.

RESERVER DAGENE ALLEREDE NU

HjerteRUM: Fredag 03.09.21 (Kl. 13-15)
UdeRUM: Fredag 12.11.21 (Kl. 13-15)
RådeRUM: Fredag 14.01.22 (Kl. 13-15)
StrategiRUM: Fredag 11.03.22 (Kl. 13-15)
FriRUM: Fredag 03.06.22 (Kl. 13-15)

"De perspektiver talerne er kommet med er en form for inspiration 2.0, der både har rørt noget ved min faglighed og givet mig inspiration til hvordan jeg kan arbejde videre i min organisation og som menneske"

Maja Engberg-Sønderskov
Frivillighedschef og direktionsmedlem, Smukfest

køb billet

Klean Masterclass - din billet til nytænkning

Klean Masterclass er 5 fredage fordelt over et år, hvor du hver gang møder og hører to spændende indlæg om dagens tema. De 5 temadage er bundet sammen af et hovedtema. I år er det RUM.

Du får spændende input op til weekenden, hvor du så har tid til at reflektere og lade budskaberne arbejde og bundfældes, så du i sidste ende kan oversætte dem til din egen hverdag. 

Klean Masterclass giver dig nemlig ingen lette løsninger. Klean Masterclass giver dig inspiration til at løse det, som er svært.

Efter hver Masterclass siger vi god weekend med Klean som vært ved en let forplejning.

Klean Masterclass 2021 — Program

bekræftede oplægsholdere

Race for oceans

SIGNE SIMONSEN

Signe Simonsen har været udsendt som soldat i det krigshærgede Irak og hun er den første danske kvinde, der har løbet et maraton under ekstreme forhold i alle syv verdensdele. I forbindelse med et maratonløb fik hun ideen til Race for Oceans Stafetten idet hun overalt, hvor løbene blev afviklet, oplevede konsekvenserne af den stigende plastikforurening af havene. Race for Oceans Stafetten skaber på unik vis synergi mellem sport, strandrensninger og viden. I 2019+2020 gennemførtes det på 10 dage i august langs den jyske vestkyst. Her bragte havelskende mennesker en depeche 456 km fra Sylt til Skagen. Signe modtog i 2020 Ildsjælsprisen, der er en kategori under Verdensmålsprisen.

Mere om Race for Oceans

Kilden & hindsby

RUNE KILDEN

Rune Kilden er byudvikler. Han står bag ikoniske byggeprojekter som LightHouse, Pakhusene og AArhus. Han er drevet af skabertrang. Aarhus er hans by. Den er i ham og han er i den. Han er ikke som sådan stolt af bygningerne, men det de bruges til og det liv, der opstår rundt om dem. Han har fundet ud af, at hvis han sørger for, at han selv kan mærke sine projekter og de rum han skaber, så kan han godt stole på, at det RUM, der kommer ud af det også er et, andre vil kunne mærke.

Mere om Pakhusene

ETISK DESIGN

TRINE FALBE

Trine Falbe er UX strateg og designer. Hun arbejder i snitfladen mellem mennesker og forretning og har arbejdet professionelt med internettet i 20 år. Hun hjælper virksomheder med at kortlægge strategiske fordele gennem etisk design og skabe forretning på det. Trine er forfatter til en række bøger bla. The Ethical Design Handbook fra 2020. Er der RUM til en snak om etik på nettet?

Mere om Trine Falbe

ARTBOOST

ANDERS CEDERHOLM

Anders Cederholm står bag ArtBoost.com, hvor han er CSO og Co-founder. Han er på Forbes liste 30 under 30 og kreativ iværksætter. Han grundlagde ArtBoost.com på en drøm om at gøre livet lettere for 50 millioner kunstnere og lave verdens største øko-system for kunst. ArtBoost.com har henad vejen ændret forretningsmodel, men med flere tusinde kunstnere på platformen fra hele verden er ambitionen stadig at demokratisere kunstverdenen og etablere en platform, hvor kunst gøres mere tilgængelig end hos gallerierne og at sikre, at midler sendes tilbage til kunstnerne. Hvem er kunderne og hvad siger de kunst gør ved det fysiske RUM?

Mere om ArtBoost

Cand Arch, Tegnestuen Mette Milling

METTE MILLING

Mette Milling arbejder med kreative processer, hvor hun skaber ny indretning eller gendesigner rum, så de understøtter livgivende arbejdskulturer, læring, organisation og visioner.

Det er vigtigt, at indretningen understøtter, hvordan vi har brug for at handle og sanse, at de fysiske rum både er funktionelt meningsfulde og med stemninger, der giver os noget.

Det handler om forholdet mellem menneske og rum: Indretningen skal tilfredsstille dine basale behov for trivsel og forstærke muligheder for udvikling og udfoldelse.

Mere om Mette Milling

AARHUS SYMFONIORKESTER

JESPER NORDIN

Jesper Nordin er musikchef for Aarhus Symfoniorkester. Han har særligt beskæftiget sig med opera og moderne kompositionsmusik. Jesper er uddannet på Københavns Musikkonservatorium og har dirigeret alle landets professionelle orkestre. Heriblandt Odense Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester, kor og ensembler. Internationalt har han dirigeret orkestre fra Finland, Sverige, Ungarn, Ukraine og England. Hvad betyder RUMmet for orkestrene og er dirigenten opmærksom på det RUM han skaber?

Mere om Jesper Nordin

ERHVERVSPSYKOLOG

BENEDICTE MAUL

Benedicte Maul er erhvervspsykolog. Hun har mere end 20 års erfaring med udvikle virksomheder nationalt og internationalt. Hun har implementeret strategier, udviklet mennesker, teams og virksomhedskulturer, så de har kunnet skabe forandringer og vedholdende økonomiske resultater. Hun arbejder målrettet på en letforståelig måde med en evne til at se gennem menneskers begrænsninger og hjælpe dem med at finde ressource fyldte RUM, så de kan blive ved med at udvikle sig.

Mere om Benedicte Maul

CIO

JAN TOPP

Jan Topp har de seneste 10 år arbejdet som CIO en række virksomheder både offentlige og private. De senere år har han stået i spidsen for digital transformation hos bla. Bang og Olufsen. Jan mener, at transformation handler meget lidt om IT. “Mange tror, at hvis man køber et nyt system, så har man lavet digital transformation. I realiteten har man bare byttet en kasse ud med en anden. For mig handler transformation om at skabe RUM til ændringer i forretningen og måden, vi arbejder på.”

Mere om Jan Topp

SMUKFEST

SØREN ESKILDSEN

Søren Eskildsen er talsmand for Smukfest. Han har en baggrund i finanssektoren og bla. været forretningsudvikler i Danske Bank. Efter en årrække som frivillig på Smukfest gjorde han i 2015 engagementet til sit faste arbejde. Han er i dag ordførende direktør. Netværket omkring ham beskriver hans unikke evne til at forene kreative ideer og koncepter med fokuseret forretningsforståelse. Men Smukfest som vi kender den er aflyst. Ud af det blå pga. Covid. Smukfest ledelsen skal med hans egne ord få en 'supertanker til at sejle i en vandpyt’. Er der stadig FriRUM?

Mere om Smukfest

Et udpluk af dette års deltagere

Samlet pris for hele forløbet 4995,- ex moms.