Har I brug for et effektivt marketingboost?

Vi tilbyder en lynindsats fra et effektivt Klean Marketing Squad, der kan hjælpe jer i mål med nogle af de initiativer, der måske er blevet forsømt i Covid-19 krisen.

Skal man bygge læhegn eller vindmøller, når stormen raser?

Dette spørgsmål er uden tvivl en del af de mange overvejelser, der huserer på ledelsesgangene i denne tid. Som en helt naturlig reaktion vil mange nok skære ned på marketingaktiviteterne og afvente slagets gang.  For nogle vil det uden tvivl være nødvendigt for at kunne klare skærene og holde likviditeten på et tåleligt niveau.

Men faktum er, at den mest gangbare strategi for ikke bare at komme igennem krisen, men komme styrket ud af krisen, vil være at satse på vindmøller frem for læhegn. Naturligvis er det ikke alle strenge, der er lige gangbare at spille på i markedskommunikationen. Det er altafgørende at vise både forståelse og agere derefter. En grådig, kynisk og amoralsk adfærd, der udelukkende er ude på at udnytte de kommercielle muligheder i krisen, vil slå fejl.

Men forbrugerne forventer stadig, at I er til stede, gør jer relevante og inddrager dem i kommunikationen - også selv om recessionen lurer lige om hjørnet, og det føles naturligt, at skrue ned for marketingaktiviteterne.

Ja tak!

Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for at booste vores marketing setupHvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Klean tilbyder vi jer at tage handsken op og intensivere arbejdet med markedet og kommunikationen med jeres kunder. Vi kan assistere jer med stort set alt inden for digital marketing, kampagner og online forretning. Vi kan booste en allerede fastlagt marketingstrategi, hjælpe jer med at finjustere, producere relevant content og eksekvere på alle kanaler.

Vi kan binde de forskellige discipliner sammen  (søgemaskineoptimering, adwords, social media, e-mail marketing, konverteringsoptimering m.m), så I er til stede og kan tilbyde en sammenhængende kommunikation til jeres kunder.

Hvad binder I jer til? 

Vi sørger for en effektiv planlægning af aktiviteterne, når vi sammen har fastlagt behovet og indsatsen. I binder jer ikke til en given periode, men køber et klippekort med timer, som I kan benytte jer af, når behovet opstår. På den ene eller anden siden af krisen. Vi kan være til stede hos jer, eller vi kan arbejde remote - det afgør i.

Teamet kan sammensættes efter behov, men typisk vil Klean Marketing Squad bestå af disse tre kompetente herrer med solid erfaring fra både B2C og B2B kunder i alle størrelser  - både hvad angår drift og konkrete kampagneaktiviteter. På kundelisten finder man fx Solar, Dansk Camping Union, BMW, Gloster med flere. 

Martin Pedersen

Martin Pedersen

Martin er en gudsbenådet digital designer og AD’er med øje for selv den mindste detalje, hvad enten det gælder konsistens i den visuelle identitet på tværs af kanaler eller komplekse interaktionsflows på webshops.

Med 10 års erfaring under bæltet, drømmer han i pixels og fremtryller ubehersket lækre design til både salgkraftige kampagner og robuste platforme. 

Emil Elert

Emil er en dreven marketer, der både excellerer i koncepter, fængende tekster og effektiv eksekvering. Han følger ihærdigt op enhver aktivitet og indsats, så I får mest muligt værdi ud af hver eneste kampagne. SEO, SEM, SoMe og kreativ content til hverdag og fest, til B2B og B2C. 

Peter Sørensen

Peter Sørensen

Peter har det fulde overblik over maskinrummet og sørger for, at alle bevægelige dele kører som smurt.

Han sikrer, at vi får leveret de rigtige elementer til tiden og i den forventede kvalitet - og hvis vi kender ham ret, går han altid en ekstra meter at skabe lidt ekstra begejstring både på dækket og på broen.