Hvad er dine digitale udfordringer?
Inviter dig selv til en uforpligtende snak og en kop god kaffe.

70 20 27 97

Kan du binde digital forretning sammen?

Af: Jesper Sørensen 02. november 2017

PHP-specialist efterlyses

Vores kunder fortjener de dygtigste udviklere - så det er du selvfølgelig. Vi fortjener de bedste kolleger - så det er du selvfølgelig. Du fortjener den bedste arbejdsplads - det har vi selvfølgelig.

Du har lyst til at arbejde i et lille (men voksende), dedikeret team af kvalitetsbevidste udviklere, som elsker at rådgive vores danske og internationale kunder og forstå og udfordre den forretning, som din kode skal være med til at understøtte.

Du har lyst til at samarbejde struktureret, i en proces hvor intet er overladt til tilfældigheder, og hvor alle kender deres roller, ingen peger fingre og kvalitet er noget vi opnår i fællesskab.

Du har lyst til at arbejde med nyskabende og avancerede Magento (2) løsninger, hvor bl.a. konfigurerbare varer, integrationer, skalerbarhed og performance er hverdag, og hvor du har stor indflydelse på teknologier og værktøjer.

Du har lyst til at arbejde med et agilt mindset, hvor MVP og prototyper baner vejen for avancerede løsninger over tid, og hvor kunderne er langvarige samarbejdspartnere, som forstår værdien af denne tilgang.

Du har lyst til at arbejde et sted, hvor mødetider er fleksible, hvor der er en god frokostordning, hvor vi også bruger tid på sociale arrangementer og hvor vi praktiserer Cakedriven Development.

Du har lyst at arbejde i hyggelige, gamle lokaler på Aarhus havnefront, med både parkering og offentlig transport lige uden for døren.

Du har lyst til at engagere dig i et stærkt arbejdsmæssigt fællesskab, og byde konstruktivt ind med din energi, humor og faglighed, og du har lyst til både at lære og at lære fra dig.

Du er bestemt ikke en nybegynder. 

  • Du arbejder sikkert og nytænkende med PHP7, SQL, REST API og Github, og du har begået tilstrækkeligt med fejl til at kunne rådgive om ‘god kode’
  • Du har bred erfaring med Magento - sikkert også Magento 2
  • Du kender til Angular/NodeJS, men er ikke nødvendigvis specialisten her
  • Du har måske erfaring med serverkonfiguration

Er du interesseret ?

Send din ansøgning til Jesper Sørensen på jesper@klean.dk hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper på tlf. 31 38 77 97.

Der er ingen ansøgningsfrist. Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rigtige.

Læs mere om os på klean.dk, Facebook og Instagram.

 

 

En hyggestund med Lego Boost

Faglighed og fællesskab hos Klean

Afdelingsmøde i uformel atmosfære hos Klean

Hos Klean jagter vi ikke priser, men er glade når vi får en

Følg os her