Hvad er dine digitale udfordringer?
Inviter dig selv til en uforpligtende snak og en kop god kaffe.

70 20 27 97

KLEAN MASTERCLASS

 Tænk kreativt for at lykkes digitalt

KLEAN MASTERCLASS

Tænk kreativt for at lykkes digitalt - 10 oplæg på toppen af ARoS (Alt udsolgt)

Klean har eksisteret i 10 år. Det skal fejres med indsigt og udsyn. Derfor har vi inviteret til 5 eksklusive møder på toppen af Aarhus med 10 inspirerende personer, som hver især har noget på hjertet til dit næste afgørende skridt i din og din virksomheds digitale transformation.


Baseret på vores mange møder med dygtige forretningsfolk er vi sikre på, at kreativitet og udvikling kræver både med- og modspil. Klean Masterclass består derfor af 5 korte workshops, hvor deltagerne vil møde 10 eksperter. To ad gangen vil de udfordre hinanden på det innovative mindset, som støtter et digitalt lederskab. De har desuden fået den konkrete opgave, at de - udover at inspirere os - skal komme med et eksempel på en succesfuld transformation, som de selv har været involveret i.

Vi filmer alle fem møder, og deltagerne får dem efterfølgende tilsendt til brug i egen organisation. Når året er gået, samler vi desuden de 10 bedste indsigter i en praktisk orienteret pixi, som deltagerne har været med til at skabe. Pixi’en vil være illustreret af Michael Juul, kreativ direktør i reklamebureauet 727. Michael har senest stået for den indvendige udsmykning af LEGO-House.

Vi har 50 pladser, og tilmelding er først til mølle. 

Bemærk: Klean Masterclass er helt udsolgt.

 Klean Masterclass 2018

HVOR
ARoS Aarhus Kunstmuseum
Sunset Lounge under ”Your Rainbow Panorama”
Aros Allé  2
8000 Aarhus C  

HVORNÅR
5 fredag morgener 09.00 - 11.00 - gå inspireret på weekend.

PRIS
Samlet pris for deltagelse i alle 5 workshops
= 2.500,- (ekskl. moms) inkl. morgenkaffe.

Du får desuden:

  1. adgang til ARoS Aarhus Kunstmuseum på dagen
  2. video af de 5 workshops
  3. innovations-pixien “Tæl til 10”
  4. mulighed for at sende en kollega, hvis du bliver forhindret

KLEAN MASTERCLASS ER UDSOLGT

6. APRIL:

FORRETNINGSMODELLER I DAG & I MORGEN

klean masterclass, Martin Frederiksen og Torben Storgaard

Martin Michael Frederiksen, direktør Ka-Ching & Torben Storgaard, partner Devoteam

“Hvad er drivkræfterne og dynamikken i samspillet mellem online og offline forretning (salg, produktion, service), og hvordan finder jeg ud af, hvad digitale muligheder betyder for min forretningsmodel?”

Martin er manden bag en række bøger om Cross-Channel, IT-ledelse og senest udviklingsvirksomheden og kassesystemet Ka-Ching. Torben er ekspert inden for strategisk rådgivning og implementering af forretningssystemer. Kan man forudse, hvordan ens forretnings-model påvirkes af den teknologisk udvikling omkring os?

Reflektioner efter Klean Masterclass #1

 

 

Man behøver ikke at smide alt det man kender væk, for at være innovativ. I stedet skal man fokusere på sin forretnings svage sider, og tænke kreativt for at forbedre disse. Dét og meget mere, fortalte Martin Frederiksen om, på Klean Masterclass.

Etablerede virksomheder er dygtige til at eksekvere. Start-up’s er gode til at innovere. Fremtidens virksomhed evner begge dele, sagde Torben Storgaard, Devoteam, på Klean Masterclass.

1. JUNI:

TEKNOLOGI & INNOVATION

klean masterclass, Peter Vuust og Linda M. Pedersen

Peter Vuust, hjerneforsker og jazzbassist & Linda M. Pedersen, founding partner, Happy42

“Er teknologi en driver for innovation eller en bremse? Hvordan arbejder man i det hele taget med innovation? Man kan indimellem føle sig lammet af hastigheden, hvormed teknologier udvikler sig. Hvor retter man blikket hen for at finde sit ståsted, og hvordan får man resten af organisationen med på rejsen?”

Peter siger, man må tænke gammelt for at tænke nyt. Linda har faciliteret hackathons med bla. BMW i Tyskland for at tænke fremad. Hvad er krydsfeltet?

Reflektioner efter Klean Masterclass #2

 

 

Etablerede virksomheder blive bedre til at tænke kreativt og innovativt, ved at lade sig inspirere af startups, sagde Linda Pedersen, Happy42, på Klean Masterclass.

Hvordan sørger man for, at ens virksomhed bliver så kreativ som muligt? Hvad er det kreativitet gør ved vores hjerner?. Skal man øve det?. Bl.a. disse spørgsmål besvarede Peter Vuust, hjerneforsker og jazzmusiker, på Klean Masterclass.

 

21 SEPTEMBER:

KREATIVITET & VIRKSOMHEDSKULTUR

klean masterclass, Lene Tanggaard og Erlend Høyersten

Lene Tanggaard, professor i kreativitet og læring & Erlend Høyersten, museumsdirektør, ARoS Aarhus Kunstmuseum

“Hvad er kernen i kreativ udvikling i dag og i et historisk perspektiv, og hvordan arbejder man med at skabe et kreativt mod i organisationen? Er der hjælp at hente i kunstens verden?”

Lene er højt anerkendt forsker, som siger, vi først ved, vi er kreative, når vi har været det. Erlend leder Nordens mest besøgte kunstmuseum – et kulturelt flagskib og en stor forretning. Kan man dyrke disciplinen kreativitet i en virksomhed og stadig lave god forretning?

23. NOVEMBER:

LEDELSE & STRATEGISK KOMMUNIKATION

klean masterclass, Kjeld Zacho og Peter Freisner

Kjeld Zacho, direktør Billund lufthavn & Peter Freisner, direktør U

“Ord skaber virkeligheder - hvordan finder man de rette ord til sin forandring?”

Kjeld står og har stået i spidsen for organisationer, der er større end de fleste af os kommer til at arbejde med. Peter driver et mindre bureau, som laver strategisk kommunikation med stor gennemslagskraft. Det handler om ord, der forandrer - hvor er de? Hvordan gør man?

25. JANUAR 2019

STRATEGI & ADFÆRD

klean masterclass, Mads Thimmer og Lasse Zäll

Mads Thimmer, administrerende direktør InnovationLab & Lasse Zäll, administrerende direktør PathFinder

“Hvordan arbejder man med at smidiggøre sin organisation, så den kan understøtte behovet for stadigt mere dynamisk strategiarbejde? Hvordan opstiller jeg de ‘rigtige’ mål for i morgen?”

Mads taler for et nyt strategisk sporarbejde, som vokser ude fra alle led i organisationen. Lasse siger, man skal glemme andres fodspor, hvis man vil foran og i stedet lære at være ærlige og skabe rum til refleksion. Er der mon en samlet tilgang til strategieksekvering i spændet mellem de to?

Hvorfor KLEAN MASTERCLASS?

Digital transformation er en grundpræmis for at drive produkter og processer i 2018, som det var det i 2017 og i årene før det. I 10 år har Klean været med på forreste række. Vi har lært meget af at kigge tilbage og finde svarene på fremtiden dér. Vi er eksperter i kreativ forretningsudvikling og transformation med fokus på at binde digital forretning sammen.

Vi mener, at nøglen til en succesfuld digital transformation er basal og analog og handler om de mennesker, der er involveret - vores kolleger, kunder, samarbejdspartnere og beslutningstagere. Det handler tilmed om kultur, adfærd, organisering og kommunikation. Det handler om kreativt lederskab.

Det tør vi sige, fordi vi har opbygget 10 års erfaring, og fordi vi de seneste seks måneder har været i dialog med et udsnit af førende danske virksomheder. Igennem vores Klean Radar har vi søgt at komme nærmere, hvor virksomhederne er, og hvad de største udfordringer i digital transformation er. Her er dokumentationen stærk og utvetydig

- det handler om mennesker, hvis vi vil lykkes digitalt.

Praktisk information

HVOR
ARoS Aarhus Kunstmuseum
Sunset Lounge under ”Your Rainbow Panorama”
Aros Allé  2
8000 Aarhus C  

HVORNÅR
5 fredag morgener 09.00 - 11.00 - gå inspireret på weekend.

PRIS
Samlet pris for deltagelse i alle 5 workshops 
2.500,- (ekskl. moms) inkl. morgenkaffe.

Du får desuden:

  1. adgang til ARoS Aarhus Kunstmuseum på dagen
  2. video af de 5 workshops
  3. innovations-pixien “Tæl til 10”
  4. mulighed for at sende en kollega, hvis du bliver forhindret

HVORDAN
Tilmelding sker efter ‘først til mølle’ ved at sende en mail til masterclass@klean.dk
Du får tilsendt faktura og er først endelig tilmeldt efter betaling.

Download invitationen (PDF, 2MB)

Følg os her