Kreative digitale løsninger

Vi laver brugervenlige digitale platforme

Hos Klean udvikler og designer vi digitale løsninger med fokus på brugeroplevelser baseret på en dyb forståelse af vores kunders forretning. Vi brænder for digital forretningsudvikling og hjælper både B2B og B2C virksomheder med at udfolde deres digitale potentiale. Vi går til digitale projekter med en kreativ tankegang og et fokus på agil udvikling. Vores team består af designere, udviklere og strateger der driver over 30 special-udviklede Magento websites for både danske og internationale virksomheder. 

Kontakt os for at høre mere

Hvad kan vi gøre for dig?

Websites — eCommerce — IT-arkitektur

Udvikling og design

I mere end 10 år har Klean udvikliket websites, e-commerceløsninger, og IT-arkitektur. Vi bygger digitale løsninger baseret på verdens største digitale platforme, i kombination med de nyeste teknologier indenfor frontend, integrationer og hastighed. Vi har samlet fordelene fra verdens førende udviklingsplatforme og skabt vores eget udviklingsspringbræt, Kreate.

Læs mere om Kreate og udvikling her

Designproces — analyse — effektmåling

Rådgivning

Vi hjælper virksomheder med at give indsigt i digitale muligheder. Vi skaber overblik over din virksomheds digitale modenhed og forudsætninger for succes ved hjælp af vores digitale modenhedsradar. Vi kortlægger dine kundetyper, kunderejser, branchetrends og udforsker muligheder for værdiskabelse og meget mere. 

Læs mere om vores rådgivning her

Masterclass

Inspiration

Hvert år inviterer vi til Klean Masterclass, der udfordrer vores mindset og giver inspiration til at tackle nogle af de problemstillinger vi slås med til dagligt. Masterclass består af 12 inspirerende oplæg, fordelt henover året. Programmet er sammensat så vi både får teoretisk- og forskningsbaseret input og erfaringer fra praktikere. 

Læs mere om Masterclass her

Netværk

Innovation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. 

red dot sessions, ledelses kurser, hackathons

Læs mere her

Digitale løsninger — store som små

Hvad end dit digitale projekt måtte være, står vi klar til at hjælpe med at føre det ud i livet. Vi er specialiserede i at forvandle forretningsidéer til færdige digitale projekter. Vi tilbyder en klar udviklingsproces, erfaren projektledelse, en efterprøvet infrastruktur til opgavestyring og et hold topprofessionelle udviklere. 

Vil du høre mere om hvordan vi kan udvikle din virksomhed digitalt baseret på en kreativ tankegang, designtænkning og agil udvikling? Så tag fat i os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan binde jeres forretning sammen digitalt.

Kontakt: ole@klean.dk eller +45 70202797