Hvad er dine digitale udfordringer?
Inviter dig selv til en uforpligtende snak og en kop god kaffe.

70 20 27 97

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring

Åbent samarbejde og klar rådgivning flytter AOF Vendsyssel fra traditionel kursusudbyder til en meningsfuld uddannelsesforretning. AOF’s tilstedeværelse kommer til udtryk i en klar fortælling, der vil skabe forretning via alle digitale platforme.

AOF Vendsyssel gik før sommerferien 2017 i luften med et helt nyt website. Det er den foreløbige kulmination på et strategisk samarbejde mellem AOF Vendsyssel og det digitale bureau Klean. 

 

AOF-Vendsyssel.dk

 

Det nye website modtager trafikken fra sociale medier, promoverer forretningsenhederne og giver bedre overblik over AOF’s store kursusudbud. Den klare identitet på tværs af website og sociale medier er etableret, og websitet er forberedt til næste trin: Digital tilmelding og betaling af bl.a. AOF’s kurser. Dermed er AOF’s kurser frigjort fra sæson og varighed. Nye kursusidéer kan prøves af med det samme, og potentielle kursisters adfærd kan spores med henblik på at se sammenhænge og tilrettelægge den bedst mulige brugsoplevelse af websitet.

Om AOF-Vendsyssel

AOF-Vendsyssel driver en række initiativer som deler sig i hovedområderne Uddannelse og Socialøkonomi.

Uddannelserne falder i Forberedende Voksenundervisning, Ordblinde undervisning, Asyldansk og Sprog og Integration.

Socialøkonomien driver Cafe Kox i Brønderslev og Råvaremarked i Hjallerup.

Det er meget enkelt at deltage i den samarbejdsmodel, Klean kører efter fra præcisering af roller og ansvar, kortlægning af indhold, design, kvalitetssikring til oplæring af vores medarbejdere i at publicere indhold.

Anne Kirstine Lund Mathisen
Projektansvarlig, AOF Vendsyssel

Samarbejdet er tæt hele vejen, med to parallelle forløb: 

  1. Klean og AOF udvikler sammen strategien og den samlede retning. 
  2. Klean tilrettelægger og udvikler hver enkel leverance, baseret på en klikbar prototype. 

På den måde rammer Klean meget præcist på design, funktionalitet og kvalitet, inden den sidste del af løsningen udvikles.

Samarbejdsmodellen er effektiv. I mødet mellem et indsigtsfuldt fagpersonale hos AOF og de digitale rådgivere hos Klean opstår løsninger, ingen af parterne kunne lave alene. Det lykkes kun, når samarbejdet foregår i åbenhed med en høj grad af gensidig tillid, og der afsættes den fornødne kapacitet fra begge parter. 

Klean arbejder hele tiden ud fra den mindst mulige løsning man kan udvikle for at skabe værdi. Det betyder, at AOF hurtigt har kunnet lancere og få brugernes feedback og dermed planlægge næste skridt ud fra en værdi-betragtning. På den måde har parterne haft fuld kontrol over proces, kvalitet og økonomi i et projekt opdelt i en række små gentagelser.

Vi har fundet en rådgiver, som har vist os vejen fra de første små skridt i retning af en digital strategi baseret på vores egne historier til den organisation, vi står med i dag, og som nu har alle redskaberne til at drive vores sociale medier og webkommunikation og skabt fundamentet for vores digitale transformation.

Peter Bruhns
Direktør, AOF Vendsyssel

Følg os her