Hvad er dine digitale udfordringer?
Inviter dig selv til en uforpligtende snak og en kop god kaffe.

70 20 27 97

Af: Jesper Sørensen 01. september 2016

Hvem sagde rugbrød?

Kohberg Foodservice inviterer, med kombinationen af Facebook og website, professionelle til at tale om fremtidens rugbrød, kornsorter, nye bageteknikker, andre anvendelsesmuligheder og arbejdsprocesser.

Mens de fleste websites enten er en E-commerce platform eller en platform for branding og markedsføring, er der ret få websites som formår at skabe 'rigtig' dialog.

Måske fordi vi som (for)brugere er vant til, at dialog primært foregår på sociale medier.

Samtaleromrugbrød.com er et eksempel på, at websites og sociale medier sagtens kan understøtte hinanden til skabe en unik dialog - i dette tilfælde en stærkt specialiseret dialog om rugbrød. Selvom websitet stadig er 'ungt', tyder meget på at konceptet får succes.

Kohberg bil

 

Bevares, diverse nyhedsmedier m.fl. forsøger at gøre det samme, men ganske få anvender denne kombination af kanaler til en kontinuerlig, faglig dialog.

Websitet giver overblik over de emner som diskuteres, og samtalerne foregår på Facebook. Mange Facebook samtaler præsenteres på websitet, og er medvirkende til at der kontinuerligt samtales om flere emner.

Hvem sagde Rugbrød?

Kohberg Foodservice er hovedsponsor for det Cateringlandsholdet, som promoverer danske køkkener og kantiner på verdensplan. Derfor er det naturligt, at netop Cateringlandsholdet deltager i samtalerne om rugbrød - men alle som arbejder professionelt med rugbrød i offentlige køkkener, private kantiner samt på hoteller og restauranter inviteres til samtale.

Kohberg - responsivt design

Løsningen, som blev lanceret i starten af december 2015, er blevet til i samarbejde mellem Kohberg Foodservice, Strategisk Digital Rådgiver Anita Dalsgaard727 og Klean.

Kunde

Kohberg logo

Løsning
Klean har leveret prototype, UX, design, implementering, kvalitetssikring og sparring på konceptet

Om Kohberg
Kohberg har siden 1969 bagt brød til danskerne. I dag leverer de mere end 10 mio. poser frisk brød til den danske detailhandel hver måned samt mere end 17.000 kasser wienerbrød til vores eksportmarkeder.

Se siden
www.samtaleromrugbrød.dk

Følg os her