Hvad er dine digitale udfordringer?
Inviter dig selv til en uforpligtende snak og en kop god kaffe.

70 20 27 97

Af: Ole Østergaard 18. maj 2017

"Vi har så mange gode historier at fortælle, men vi fik dem ikke ud”

Hjertet på rette sted, en visionær ledelse og en lang række gode historier om viljen til at hjælpe andre mennesker med at dygtiggøre sig, vokse i livet og udleve deres drømme. Udfordringer med at få fortællingerne til at flyde til markedet på en forretningsunderstøttende måde.

Dette var udgangspunktet for den første kontakt mellem AOF-Vendsyssel og Klean. Det blev også starten på et samarbejde som indtil videre har ført fra det indledende skabelonarbejde over kerne- / brandfortælling, kommunikationsstrategi, digital strategi til arbejdet med website og eCommerce.

“Vi kontaktede Klean for at få arbejdet med anvendelsen af vores CVI i konkrete materialer og få retning på de digitale aktiviteter. Vores virksomhed har masser af gode fortællinger og resultater, men meget få i vores marked kender til dem. Derfor faldt snakken hurtigt på hvordan vi kunne målrette indsatsen på kommunikationssiden digitalt” siger direktør for AOF-Vendsyssel Peter Bruhns.

 

Klean+727 besøgte herefter AOF-Vendsyssel en dag med det formål at forstå alle aktiviteterne indefra. De spænder vidt fra socialøkonomiske initiativer på Cafe Kox og produktion på Råvaremarked til Forberedende Voksen Undervisning, Ordblindeundervisning og AOF Aftenskole. Fælles for alle aktiviteterne er ønsket om at hjælpe mennesker med at udtrykke det de drømmer om. Hvadenten det er at lære dansk og få en uddannelse, at lære at læse og skrive, at dygtiggøre sig inden for et håndværk eller via socialøkonomien at komme i arbejde igen.

 

Om AOF-Vendsyssel

AOF-Vendsyssel driver en række initiativer som deler sig i hovedområderne Uddannelse og Socialøkonomi.

Uddannelserne falder i Forberedende Voksenundervisning, Ordblinde undervisning, Asyldansk og Sprog og Integration.

Socialøkonomien driver Cafe Kox i Brønderslev og Råvaremarked i Hjallerup.

Vi har så mange gode historier at fortælle, men vi fik dem aldrig ikke ud. Med Klean+727 er vi på relativ kort tid kommet enormt langt med strategisk digital kommunikation.

Peter Bruhns
Direktør, AOF Vendsyssel

“Det er ret fantastisk når man kan mærke værdierne så klart hos en virksomhed, som tilfældet er her”, siger konceptchef hos 727 Communications Michael Brønd. “Når alle brænder for en sag, mærker man bogstaveligt talt varmen. Sådan har det været på alle møder og sådan var besøget hos AOF-Vendsyssel”, siger han.

Resultatet af dagen var en kernefortælling med overskriften “De drømme, vi deler, samler os”. “Vi læste den op for alle medarbejdere på et stormøde og den ramte os alle på det helt rigtige sted” siger Anne Kristine Lund, chef for socialøkonomien hos AOF-Vendsyssel. “Alle var berørte og vi har nu en klar og samlende fortælling og retning for det efterfølgende arbejde, vi står overfor.”

Klean+727 udarbejdede efterfølgende en kommunikationsstrategi med enkel og klar opskrift på anvendelse af kommunikationsmaterialer i de digitale kanaler AOF-Vendsyssel anvender (LinkedIn, FaceBook og Instagram). Dette omfattede eksempler på anvendelse af kernefortælling, billeder og tekst.

“Vi er på relativ kort tid kommet enormt langt med strategisk digital kommunikation. Vi har valgt at købe Klean+727 inkl. deres 727 Foto til at producere de første historier for os, så vi har et helt sæt skabeloner for udførselen. Det er en fantastisk måde at arbejde strategisk på. Vi får ekspertise og sparring på strategi og kan udføre og måle på resultaterne samtidig og parallelt med at vi udvikler de næste trin. Lige nu kigger vi på udviklingen af vores website baseret på en vurdering af hvor vi får mest værdi, og med planer om at etablere en eCommerce løsning så vores produkter kan kombineres på kryds og tværs og dermed øge vores markedsandele. Et frugtbart samarbejde. Vi glæder os til fortsættelsen”, slutter Peter Bruhns.

For yderligere information kontakt Ole Østergaard på 24630192 / ole@klean.dk

LØSNINGEN

Klean har leveret skabelonarbejde, digitalt design, projektledelse og strategisk sparring / forretningsudvikling med workshop om værdiskabelse.

727 Communication har leveret kernefortælling, kommunikationsstrategisk sparring, drejebog for kommunikation.

727 FOTO har leveret foto og videoproduktion.

Klean+727 har sammen udviklet arkitektur for kommunikation og konkret kommunikationsstrategi.

Følg os her