Frederik har i en årrække brugt sine vågne timer på at forfølge og forstå, hvordan digitale transformationer faktisk udspiller sig i praksis. Hans nysgerrighed blev vakt under et tværfagligt elitesemester omhandlende digitalisering på hans Cand.Merc.IM. Sidenhen har han forfulgt det yderligere igennem en praktiskbaseret forskning, der har stillet skarpt på strategiudvikling for digital transformation/digitalisering. På den baggrund blev han i foråret 2021 tildelt en Ph.d.-grad fra Aarhus Universitet. 

Med afsæt i sin forskning holder Frederik på, at strategi skal ses som løbende aktivitet. Iflg. Frederik bidrager strategianalyser med meget lidt, hvis de kun bliver læst af den øverste ledelse for sidenhen at blive arkiveret i en skuffe. Det er i stedet de interaktioner, god strategi skaber imellem mennesker i alle lag af en virksomhed, der skaber forandring. Derfor arbejder Frederik benhårdt på at facilitere IT-forretningsstrategier, der resonerer med Kleans kunder og skaber meningsfuld forandring for dem.

Frederik bor ved foden af Mols bjerge i Knebel sammen med sin hustru og deres to børn. Han er passioneret trommeslager og elsker at blive introduceret for ny og spændende musik.