Hvad er dine digitale udfordringer?
Inviter dig selv til en uforpligtende snak og en kop god kaffe.

70 20 27 97
Stort foretnignsudviling

Forretningsudvikling og digitale koncepter

  

Hvad er et digitalt koncept?

Et digitalt koncept er en forretningsapplikation, som afvikles på varierende platforme – computer, mobil og ipad. Det er forretning online.

Forretningsudvikling

Klean etablerer i alle udviklingsopgaver tæt og tillidsbaseret dialog som en forudsætning for at skabe innovation med digitale koncepter. De bedste ideer opstår i fællesskabet mellem din forretningsekspertise og vores online projekterfaring.

Klean leverer som en del af et digitalt koncept en forretningsanalyse med kortlægning af forretningsprocesser, systemkortlægning (-snitflader) og specifikationer (dokumentation) udover den konkrete applikation.

Hos Klean går forretningsudvikling og målet om gevinstrealisering således hånd i hånd med udviklingsarbejdet i et digitalt koncept. Sammen med dig finder vi de områder, som kan være interessante at fremme online. Det kan være allerede eksisterende offline forretning, som med en ny vinkel kan fremmes på nettet. Det kan også være helt nye forretningsområder, der opstår som følge af vores ideudveksling.

Vi er drevet af at forstå vores kunders strategi, forretningsmodeller og –processer for på bedst mulig måde at kunne bidrage med det vi er bedst til: At finde og realisere potentialer til forretningsudvikling med digitale koncepter.

 

Lad os mødes og diskutere mulighederne i en tættere dialog.

 

 

Eksempler på digitale koncepter

  • SimplyGo: Hele forretningsmodellen er lagt an på den digitale platform, som håndterer alt fra valg af bil til abonnementsbetaling og kontraktunderskrift via NemID. Læs mere om SimplyGo
  • Deco Groups gardinshop: En avanceret - men brugervenlig - konfigurator gør det muligt for kunder selv at designe og bestille deres egne gardiner, med tusindvis af kombinationsmuligheder. Løsningen er bygget for at styrke salget af mål-selv gardiner hos bl.a. Bilka, Føtex og Bauhaus. Læs mere om gardinshoppen

Følg os her