Hvad er dine digitale udfordringer?
Inviter dig selv til en uforpligtende snak og en kop god kaffe.

70 20 27 97
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Har virksomheden stadigt sværere ved at trænge igennem støj og etablere den gode kundekontakt? Og frygter du, hvad dine kunder siger online om din virksomhed? I en verden, hvor vi konstant eksponeres og bombarderes med indhold, budskaber og information, er det vanskeligt at trænge igennem støjen. Med de sociale medier har det aldrig været lettere at give udtryk for både glæde og begejstring (og ditto dårlige oplevelser og manglende kundeservice). Spillereglerne er ændret, forbrugerne har magten, og det er vigtigere end nogensinde at kunne levere relevant indhold og budskaber på flere kanaler og platforme.

Content marketing

Content marketing er grundlæggende kunsten at kommunikere med dine kunder og potentielle købere – uden at sælge. I stedet for at præsentere dine produkter og services, leverer du berigende indhold, som gør dine købere klogere. Formår du at skabe kontinuerligt relevant og værdifuldt indhold for dine købere, har du med andre ord mulighed for at ændre og forbedre den ønskede forbrugeradfærd og ultimativt belønnes med købernes forretning og loyalitet.

God content marketing får forbrugeren til at stoppe… læse… tænke… agere… - på en ny måde.

Content marketing har mange former som eksempelvis blogindlæg, artikler, how-to guides, video og infographics.

Hos Klean hjælper vi dig med at skabe det rigtige indhold og skabe den ønskede markedsposition. Sammen integrerer vi content marketing i den overordnede marketingstrategi, ligesom vi hjælper med konkret tekstforfatning og idégenerering.

Associeret partner i Klean, Andreas Ramos, forklarer content marketing på 1 minut (engelsk):

Forslag til læsning

80% af din digitale markedsføring når ikke dit publikum. Vi sletter cookies og blokerer bannere som aldrig før. I Andreas Ramos bog "The Big Book of Content Marketing" får du hjælp til at komme godt igang med Content Marketing. Læs bogen gratis her.

Andreas Ramos - The Big Book of Content Marketing

 

Sociale medier

De sociale medier og netværk spiller en betydelig rolle i vores liv, og der er vendt op og ned på kommunikationen i takt med indtoget af eksempelvis Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube og Instagram.

Klean hjælper med bl.a. planlægning, udvikling og eksekvering af sociale mediestrategier, som følger virksomhedens overordnede strategi og kommunikation.

Med det rette fokus gøres kunder til medspillere i kampen om at sprede det gode budskab og bidrage med indhold relateret til virksomheden og dennes forretningsaktiviteter. Brug eksempelvis de sociale medier til salg og markedsføring, brugervejledninger, support og ikke mindst idéer og nyttig viden. 

Vi fokuserer målrettet på at skabe sammenhæng imellem virksomheders online og offline aktiviteter og har hjulpet både små og store såvel danske som internationale virksomheder med at skabe social værdi. 

Vi hjælper dig også med at opsætte monitorering af både din egen og dine konkurrenters sociale medier, så du altid har overblik og kan agere hurtigt.

Forslag til læsning

Med Amazon #1 Best Selleren #Twitterbookfortæller Andreas Ramos på bare 98 sider, hvordan du arbejder med hashtags, får flere følgere og bruger Twitter.  Køb bogen her.

Andreas Ramos: #Twitterbook

E-mail marketing

E-mail marketing er et levn fra tidligere tider, som sociale medier har fået spoleret og begravet. Eller..?

Tænk igen – for med e-mail marketing flytter vi samtalen omkring virksomheden til et langt mere personligt sted; din indbakke.

Men vi skal tænke nyt. For gammeldags nyhedsbreve, proppet med salgsfloskler, irriterer kunderne og slider på tålmodigheden. I stedet hjælper vi dig med at levere værdifuldt, troværdigt indhold, som betaler for læsernes kostbare tid og beviser, at vi - som afsender - er til at stole på.

Hos Klean ved vi, at det gode indhold i e-mail marketing starter med en effektiv emnelinje, som sørger for, at beskeden ikke havner direkte i den virtuelle papirkurv. Det følges op af virksomhedens unikke stemme, som leverer kvalitets- og nicheorienteret indhold, som potentielle købere efterspørger og deler med andre (og herigennem skaber værdifulde referencer og word-of-mouth).

For os er det desuden helt naturligt at planlægge, splitteste og effektmåle på nyhedsbreve. Det er nemlig i den proces vi lærer om vores kunders behov og adfærd, hvilket gør os i stand til at justere og optimere.

Cross Channel

Cross channel er ét af tidens helt store trends – og med god grund. For de digitale muligheder og platforme åbner op for helt nye forbrugerkrav, som du som virksomhed bør have stor interesse i at imødekomme.

Hvorfor koster varen mere i butikken, end på nettet? Og ”hvorfor kan jeg ikke købe online og bytte i butikken?”. Det er spørgsmål fra den moderne forbruger, som er kanalindifferent og forventer samme pris og serviceniveau i alle kanaler.

Cross channel gør op mod adskillelsen af online og offline, sætter kunden i centrum og leverer relevant indhold på tværs af forskellige kanaler.

Væk er silo-tankegangen, og i stedet kan varer købes i én kanal, byttes i en anden og gavekort og indsamlede point i kundeklubben kan naturligvis anvendes på tværs af kanaler. Virksomhedens chance for succes øges med udformningen af flere budskaber, som forstærker hinanden på tværs af kanaler og skaber et langt mere integreret og veludnyttet samspil af kanaler.

 

Søgemaskineoptimering

Online synlighed er en af grundstenene til at få succes på nettet og nye kunder i dag.

Søgemaskineoptimering (SEO) handler i al sin enkelthed om at skabe denne synlighed, og herigennem give virksomheden mere trafik, flere leads, flere kunder og øget omsætning. 

SEO består af analyse, teknik og praktisk arbejde, som du kan vælge at lave selv eller outsource. 

Vi arbejder bl.a. med:

  • Siteanalyse og teknisk optimering af virksomhedens website
  • Linkbuilding og optimering af virksomhedens interne linkstruktur
  • Aktivitet og engagement i virksomhedens sociale medier
  • Udarbejdelse af content marketing plan og relevant indhold

Hos Klean hjælper vi med at flytte din hjemmeside fra at være en omkostning til at være en investering. Ved hjælp af struktureret SEO får du bl.a. flere relevante besøgende, kendskab til gode (salgsfremmende) søgeord og flere relevante kunder eller leads. Faktorer, som alle sammen medvirker til øget succes med din hjemmeside eller webshop.

Associeret partner i Klean, Andreas Ramos, fortæller om SEO (engelsk):

Forslag til læsning

I bogen Cross Channel 2 får du værdifuld indsigt i forbrugeradfærd og købsproces, den digitale udvikling og konsekvenserne for detailhandlen. Køb bogen her.

Følg os her