Verden er i konstant forandring - og i øjeblikket mærker vi tydeligt, hvor vigtigt det er at kunne træffe de rigtige beslutninger og prioritere de væsentligste initiativer. I fællesskab.

Vores Klean Innovation kit er et effektivt workshopformat, der egner sig både til akut krisehåndtering og idegenerering til fremtidens behov. Vi kan fokusere på at finde løsninger på den helt korte bane eller løfte blikket, tænke helt nyt og længere frem. Vægten kan placeres der, hvor dit behov er størst.

Uanset hvilke ideer der kommer på bordet, hjælper vi dig med at prioritere dem og skabe en ny retning for virksomheden. I får et fælles sprog for innovation, der kan være med til forankre ideerne endnu dybere i organisationen.

Klean Innovation Kit er et velafprøvet innovationsværktøj, som Klean med stor succes har anvendt på talrige fysiske workshops med både små og store virksomheder. Nu har vi udviklet en digital udgave, der gør det muligt at gennemføre en 2 timers online workshop med de samme øvelser uden at være fysisk sammen.

I kan deltage fra 5 - 10 mennesker, og det kræver ingen særlige kompetencer eller forberedelse. 

Hvad er der i pakken?

Workshoppen består i bund og grund af to øvelser efter en let omvarmning, hvor vi får paraderne ned og er klar til smøge ærmerne op.

Først afdækker vi jeres nuværende situation, identificerer udfordringer og tænker i forskellige vækstscenarier både med nye services og markeder.

Herefter udvælges de væsentligste initiativer og placeres på en ny planche, hvor de kategoriseres i farver, der angiver graden af kompleksitet og mulige retninger for virksomheden.

Hvad får jeg?

  • En kortlægning af jeres nuværende situation og en prioritering af initiativer, der kan sættes i søen på den korte bane 
  • Et fælles overblik over mulige retninger for virksomhedens fremtidige udvikling og konkrete tovholdere på de enkelte initiativer 
  • Et fælles sprog for krisehåndtering og innovation, der skaber en større forankring i jeres kultur og evne til at komme igennem krisen
  • En opsamling efter workshoppen med konkrete anbefalinger til next steps

Hvad gør du?

Det er virkelig nemt. Der kræver ingen downloads af særlige programmer eller krav til jeres vanlige digitale setup. I får tilsendt et link, som I blot skal klikke på og åbne i en browser, så er I kørende.

Hvad sker der efter workshoppen?

Efter workshoppen laver vi en kort opsamling til jer med vores anbefalinger.

Ofte er der brug for hjælp til at mappe de udvalgte initiativer til virksomhedens overordnede strategi og få lavet et digitalt roadmap.

Andre gange bliver der født et konkret digitalt projekt ud af workshoppen, som skal modnes og scopes. 

Vi står til rådighed uanset hvad og hjælper jer gerne med at få sat skub i initiativerne.

Hvad koster det?

Klean tilbyder kompetent rådgivning til at løse de udfordringer som netop din virksomhed står overfor - uanset om det handler om idegenerering om fremtidens muligheder eller et fokus på kerneforretningen, og hvad der kan gøres på den korte bane. 

Prisen afhænger af, om vi afvikler workshoppen i et online eller fysisk format - og i hvilken grad vi skal assistere med modning af nogle af initiativerne efter workshoppen. Vi har dog kun haft tilfredse kunder igennem vores Klean Innovation Kit forløb - skal du være den næste? 

Skriv dig op nedenfor, så kontakter vi dig og fortæller mere om mulighederne for netop jer.

Ja tak! Jeg vil gerne høre mere om Klean Innovation Kit.