Studentermedhjælper til digitalisering

Vil du være med til at arbejde med menneskers forståelse af nye teknologier og digitalisere virksomheder som Aarhus Havn?

Klean A/S søger sammen med Aarhus Havn lige nu to studentermedhjælpere, der som en del af et større hold har lysten og evnen til at skabe nye forretningsmuligheder baseret på teknologi.

Aarhus Havn og Klean A/S har indgået et innovationspartnerskab. Et partnerskab som handler om at støtte havnens medarbejdere i forståelsen af, hvad ny teknologi kan bruges til, så Aarhus Havn kan få de rigtige ideer til at skabe ny forretning med et teknologisk afsæt.

Begge stillinger er på ca. 15 timer ugentligt. For begge stillinger gælder, at du i et vist omfang kommer til at arbejde direkte på spændende opgaver på Aarhus Havn.

Om jobbet

Du bliver en del af Kleans nye Creative Tech afdeling. I Creative Tech indsamler vi viden om nye teknologier. En viden som vi bruger til at rådgive, implementere og teste kreative løsninger på vores kunders udfordringer.

Digitalisering sker gennem mennesker. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunders medarbejdere. Din arbejdsgang vil derfor primært være på kontoret hos vores kunde, Aarhus Havn, som en naturlig del af deres organisation. I den resterende tid vil du være på vores kontor på Aarhus Ø sammen med Klean kollegaer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af at:
— Kortlægge udfordringer og finde digitale løsninger sammen med kunder
— Oversætte tekniske løsninger til kunder for at øge forståelsen
— Lave Proof-of-Concept med nye teknologier inden for Automatisering, Cloud, IoT, Data Science og RPA
— Løse dataanalyse opgaver
— Deltage i mindre projektopgaver

Din profil

Som person skal du være teknisk lærenem og have let ved at forstå, hvordan mennesker arbejder med teknik og systemer, da en stor del af arbejdet handler om at være kreativ med data og digitale teknologier. Det er vigtigt, at du er i stand til at tilegne dig viden på egen hånd. Viden som du kan omsætte til noget praktisk.

Du kan kommunikere i øjenhøjde med forskellige mennesker og formidle din viden til forskellige niveauer af en organisation. Du er desuden holdspiller og motiveres af at samarbejde med andre.

Det er en fordel, hvis du har færdigheder inden for dataanalyse værktøjer såsom Excel, Targit og/eller Power BI. Du er studerende på en relevant kandidatuddannelse inden for forretningsudvikling eller IT, med minimum 1 år tilbage af uddannelsen.

Om Klean

Hos Klean hjælper vi virksomheder med at forstå teknologiens muligheder. Forandringer udfordrer mennesker.

Det gør ny teknologi også. Vi lytter, spørger og giver det uforståelige et forståeligt sprog. Så kan vi sammen udvikle inspirerende strategier og digitale løsninger, der bringer kunderne tættere på deres forretningsmål og skaber langsigtede betingelser for vækst.

Virksomheder ER mennesker. Det er her, forandringerne begynder, og vi har mennesket med i hele processen. Et samarbejde med Klean er en dialog baseret på tillid. Og en menneskelig transformation støttet af teknologi. Og i processen træder vi gerne uden for rammerne og henter inspiration og energi fra alt det, der optager både os og vores kunder. Fordi det skaber forståelse, mening, sammenhæng og bringer os videre. Hurtigere. Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvem vores kunder er - eller hvem vi er. For det handler om relationer. Relationer bygget på gensidige bidrag, der får både kunderne og Klean til at vokse - hver for sig og sammen. Derfor er både vores ansættelses- og kundeforhold ofte lange og tætte.

Det er mennesker og deres interaktioner, der er udgangspunktet for alting.
Derfor sætter vi mennesker før teknologi!

Om Aarhus Havn

Aarhus Havn er landets største erhvervshavn og rangerer i EU på allerøverste niveau. Det betyder, at en meget stor del af de danske forbrugsvarer kommer ind i landet via Aarhus Havn og eksporten sejles ud. Havnesystemet er derfor en vigtig del af logistikinfrastrukturen til og fra Danmark.  Vi har de senere år arbejdet intensivt med Digitalisering og Bæredygtighed som en del af havnens Strategi 2024, og gjort dette i samarbejde med kunder, Klean, konsulenter samt 100 opgave studerende fra Aarhus Universitet i de sidste 6 år. De studerende har været glade for samarbejdet med Aarhus Havn og omvendt.

Indsatsen for Aarhus Havn forudsætter engagement og evne til at omsætte viden om digitalisering til praktiske projekt resultater inden for bl.a.:

— Data Strategi herunder assistance med overgangen til Cloud løsninger
— Udvikling af Business Intelligence system
— Projektassistance til projektledere med digitaliseringsprojekter

Vi ser frem til at høre fra dig.


Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Claus Nissum Holm
Head of Creative Tech
claus@klean.dk

Ansøgningsfrist: Løbende
Opstart: Primo august 2022 eller efter aftale.