Hej! Vi søger en kommerciel direktør

Klean søger en kommerciel direktør til videreudvikling af vores salgsaktiviteter og styrkelse af vores markedsposition.

Du har en del år på CV’et og dokumenteret erfaring med at sælge og drive projektsalg og arbejder hjemmevant med salg af komplekse eCommerce løsninger. Du forstår den forretningsmæssige sammenhæng eCommerce løsninger indgår i og du har erfaring med digital omstilling.

Hos Klean arbejder vi med udvikling af forretning digitalt - i små skridt. Vi arbejder i en tankegang, som er præget af, at vi først og sidst binder mennesker sammen med mennesker gennem teknologi.

Du kommer med et menneskesyn, som afspejler denne tilgang. Menneske før teknologi. Du er udadvendt, naturligt sælgende, kvalitetsbevidst og ambitiøs. Du har det fint med personlige målsætninger.

Klean tilbyder et godt samarbejdsmilø, gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, en række sociale aktiviteter og en hverdag præget af projekter for spændende kunder. Løn efter kvalifikationer og markedssvarende pensionsordning.

Se mere på www.klean.dk og send os lidt om dig selv, hvis du vil være med til at videreudvikle Klean.

Vi har blandt andet arbejdet med disse kunder

Gloster

En digital platform man kan vokse i

Siden 2014 har Gloster og Klean samarbejdet om at skabe en digital platform, som understøtter Glosters globale brand og salgsaktiviteter.

Fire websites til prisen for ét til BMW Financial Services

BMW Financial Services

Fire websites til prisen for ét

BMW’s digitale leasing- og finansieringsplatform er nu skaleret til i alt 4 forskellige websites.

Stemningsfuld cross channel til Warm Nordic

Warm Nordic

Stemningsfuld cross channel

Varm og uhøjtidelig stemning med højtydende og topmoderne e-commerce motor.

Spørgsmål til stillingen eller til Klean?

Vi vil hellere end gerne fortælle mere om både stillingen og om Klean. Du kan enten kontakte Ole Østergaard på ole@klean.dk eller kigge forbi til en kop kaffe på Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C hvor vi holder til.