Gå-tur på Ø med Klean

Står du og overvejer, hvordan du kommer igang med digitalisering?

Måske har du haft et par gode digitale projekter, men har stadig en fornemmelse af, at det ikke rigtigt flytter sig i retning af den omstilling, du godt kan se er nødvendig. Måske føler du, når du læser Børsen, et pres for at komme på omgangshøjde med nogle af konkurrenterne eller at få rykket forbi dem? Måske har du en række gode ideer, du har brug for at vende med en ekspert.

Kom ned og gå en tur med Klean på Ø og få en snak om, hvad et godt næste digitalt træk kunne være. Det koster ingenting og en gå-tur er altid hyggelig og godt for krop og sind.

Klean har været med i forreste linje i digitalisering og online forretningsudvikling siden vi startede i 2008. I dag arbejder vi for virksomheder i en række forskellige brancher. Forskelligheden i kundemassen er et udtryk for, at vi tror på, at resultater skabes ved at designe den bedst mulige samarbejdsform, den bedste mulige relation til den givne virksomhed. Derfor arbejder vi på tværs af brancher.

Det giver os samtidig en unik mulighed for at udnytte inspirationen vi får på tværs.

Lige nu arbejder vi for brands som Gloster, DecoGroup, Aarhus Havn, Sundesutter, LEGO, DCU og BMW.

Meet the team

Gå-turen og snakken kan starte lidt forskellige steder afhængig af dit behov og hvad du brænder for. Du kan møde dine gå-makkere nedenfor. Hvis du gerne vil have flere med på samme tur, siger du bare til.

Klean bor i Pakhusene på Ø. Det gør vi, fordi vi tror på den byudvikling, som menneskene bag Pakhusene står for. Det handler om fællesskab, delte faciliteter og bæredygtighed, grønne transportmuligheder med fælles el-biler og klimavenlige bygninger. Endelig er vi tæt på vandet og naturen, som gør noget ved humøret, når vi tager til og fra arbejde.

Vil du med ud og gå - book en tur med Klean her