DESIGN OG UX

Modernisering af website er tidsoptimerende og brugervenligt

 

VÆRDI
Moderne website med god redaktøroplevelse

KUNDE
Kulturhuset Bispen

SERVICE
Design og UX
Website

KUNDEANSVARLIG
Martin Pedersen

UDFORDRING
Kulturhuset Bispen havde brug for et visuelt, teknisk og kommunikativt løft. Det skulle være lettere for Bispens ansatte at informere brugerne. Samtidig skulle det være lettere for brugerne at navigere mellem informationer. Og endeligt skulle websitets visuelle udtryk moderniseres.

LØSNING
Med udgangspunkt i Bispens behov fik vi hurtigt lagt os fast på, at brugervenligheden på websitet skulle være i højsædet både for medarbejdere og ansatte. Udstyret med en god portion tillid fra Kulturhuset Bispen fik vi styret opgaven problemfrit og rettidigt i mål fra rådgivning til eksekvering - ikke mindst takket være et godt samarbejde med Bispen. 

RESULTAT
Resultatet er blevet et tidssvarende og moderne website. Med brugervenligheden i top har websitet vist sig at være tidsbesparende for Bispens medarbejdere. De kan nu koncentrere sig om de væsentlige arbejdsopgaver på grund af websitets nemme vedligeholdelse. Det har gjort, at flere medarbejdere har fået lyst til at arbejde på websitet. 

Kulturhuset Bispen havde brug for et brugervenligt website

Kulturhuset Bispen i Haderslev er byens centrum for sociale og kulturelle arrangementer. Foredrag, familieworkshops og teater er bare få eksempler på de mange tilbud. Udbuddet er bredt, og der er noget for alle. 

Netop derfor havde de brug for et website, der omfavnede mangfoldigheden, og som kunne tilgås af enhver. De hev fat i Klean, og vi fandt sammen frem til en løsning.

Klean har løst opgaven hurtigt og effektivt. Tilrettelser bliver lavet samme dag og altid med et smil. Vi har fået god vejledning undervejs - så vi nu har en flot og moderne side med en enkel og effektiv opbygning

Lau Grønager, Team Lead, Kulturhuset Bispen

Ny visuel identitet 

Klean udarbejdede et nyt website i Wordpress. Resultatet blev en modernisering af det digitale udtryk, der passer til den moderne og mangfoldige kulturinstitution, som Bispen er. 

“Forudsætningerne for at levere en digital identitet, som matcher kundens brandidentitet, er i høj grad bundet op på kundens designmæssige retningslinjer. Kulturhuset Bispen havde netop fået lavet en ny designmanual med en ny visuel identitet, som vi med det samme fik adgang til. Det gav os optimale vilkår i forhold til at give siden et digitalt udtryk, som stemmer overens med den nye visuelle identitet”, siger Martin Pedersen, Head of Design & UX.

Bispens ønske om et nyt website handlede ikke kun om et visuel løft. Opgaven var i lige så høj grad at få struktureret indholdet på sitet. Med strukturen i orden ville det være langt lettere for medarbejderne i Bispen at informere onlinebrugere om arrangementer, der kunne være interessante for netop dem. Det brugervenlige site fik flere medarbejdere til at deltage i arbejdet på sitet. Flere er blevet redaktører, samarbejdet er styrket, og som resultat sparer det nye website faktisk medarbejderne for tid på grund af den lette vedligeholdelse. 

En tilbagevendende kunde

I Klean er vi stolt af, at Lau Grønager valgte netop os som leverandør på website-løsningen, især fordi vi tidligere har arbejdet sammen. At en af vores tidligere kunder vender tilbage, kan vi kun være stolte over. Lau udviste Martin stor tillid og frihed til at indfri Bispens ønsker på websitet. 

Vi takker for tilliden, der bekræfter, at resultaterne kommer, når de er styret af den gode dialog.

“Vi er meget glade for resultatet! Vi har fået en moderne hjemmeside, som viser, hvad Kulturhuset Bispen er, allerede på landingpage. Klean har brugt vores grafiske profil og er lykkedes med at få husets stemning med over på hjemmesiden - så der er sammenhæng mellem et besøg på Bispen og på Bispen.dk”, lyder det fra en tilfreds Lau Grønager.

Trænger dit website til et redesign?

Bliv inspireret af vores tilgang til at binde digital forretning sammen.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om processen med Kulturhuset Bispen eller mulighederne ved et nyt design til dit website, så kontakt Martin for en uforpligtende snak.

Kontakt Martin