ARCTIC EXCURSIONS

Med hundeslæden i lommen — app, website og oplevelser

 

VÆRDI
Ny forretningsplatform — B2B (App) og B2C (Website)

KUNDE
Grønlands Rejsebureau
https://arcticexcursions.com

SERVICE
Visuel identitet, Web design,
App design, App udvikling,
Website, E-commerce og brugerstyring.

KUNDEANSVARLIG
Annette Pedersen

UDFORDRING
I Klean fik vi lov til at være med på en spændende rejse, da Grønlands Rejsebureau stod med et behov.

Hvordan præsenterer og sælger vi oplevelser på Grønland til både danske og internationale kunder? Det var ikke hele opgaven. Endnu vigtigere, hvordan skaber vi en platform til den grønlandske udbyder af oplevelser?

HVORDAN LØSER VI DET?
1 — Ryk tæt sammen med kunden.
2 — Brug alle kompetencer og sæt dem sammen.
3 — Kom ud over stepperne.

VISUEL IDENTITET
Med udgangspunkt i et logo og tæt samarbejde, skabte vi sammen Arctic Excursions visuelle identitet.

Website

Grønland byder på en spektakulær natur. Den spektakulære natur spiller en stor rolle på Arctic Excursions i form af billeder. Websitet er lavet, så det inspirerer dig, som gerne vil opleve det storslåede og det unikke. Dét har vi lagt vægt på i vores design. Designet er krydret med kompliceret teknik. Det er gjort let og enkelt at bestille sin tur.

Bagved ligger brugerstyring og review proces, så den enkelte turist aktør har mulighed for at styre sine egne ture.

En oplevelse er ikke bare en oplevelse. Det er den enkelte turistaktør på Grønland, som i samarbejde med Arctic Excursions kan sætte sine ture til salg på platformen Arctic Excursions.

Arctic Excursions er et tiltag, der vil løfte og udvikle de grønlandske turistaktører og specielt hjælper de små virksomheder med at deres produkter synliggjort og salgbare

Grønlands Rejsebureau

App

Hvordan gør man det let tilgængeligt at styre sine ture, når man står midt på indlandsisen? Det er i hvert fald ikke ved at sidde bag en computerskærm på et kontor. En app på den telefon, man alligevel bærer rundt på. App’en er lavet gennemtænkt og simpel. Den er et arbejdsværktøj til turistaktøren, som står ved indlandsisen eller på havnen eller et tredje sted. Det skal være let og tilgængeligt at styre sine ture. Selvfølgelig taler appen sammen med websitet.

Har du en drøm om at skabe en ny, sammenhængende digital tjeneste?

Bliv inspireret af vores tilgang til at binde digital forretning sammen.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores arbejde og processen med Grønlands Rejsebureau og Arctic Excursions så kontakt Annette for en uforpligtende snak.

Kontakt Annette