Stemningsfuld cross channel

Warm Nordics website emmer af en varm og uhøjtidelig stemning. Bagved kører en højtydende og topmoderne e-commerce motor, som driver løsningen.

Varm stemning både online og offline hos Warm Nordic

Varm stemning både online og offline

Warm Nordic handler om stemning, passion og varme - og om danske møbelklassikere. At skabe en digital platform til Warm Nordic handlede derfor om at skabe en digital oplevelse for kunden.

Vi forbinder website og forretning, og vi sikrer, at kunden får en helhedsoplevelse – og bliver en del af den stemning, produkterne indgår i.

E-commerce er ikke kun en teknisk løsning. Det er også en proces.

Om kunden:

Warm Nordic producerer og sælger danske møbelklassikere, der i en lang periode har været utilgængelige for andre end samlere.

www.warmnordic.com

Warm Nordic producerer og sælger danske møbelklassikere
”Warm Nordic er en hjertesag og en passion. For mig og mange andre er den skandinaviske stil og levemåde fuld af varme. Den er alt andet end ’Cool Nordic’, som den ofte kaldes. Nok kan det være koldt udenfor, men stemningen indenfor er varm” Frantz Longhi CEO, Warm Nordic
Warm Nordic website

Fakta

Klean har leveret rådgivning, implementering, projektledelse og kvalitetssikring, som har resulteret i en ensartet platform. Teknisk er løsningen baseret på Magento Ecommerce platform, Wordpress CMS, Plytix PIM og Kleans Angular frontend og caching-engine med integrationer til Warm Nordics ERP og Ka-Ching POS.

Skal vi drøfte den bedst mulige oplevelse for dine kunder?

Kontakt Ole Østergaard

Relaterede løsninger

AOF Vendsyssel - Historier om viljen til at hjælpe andre mennesker med at dygtiggøre sig

AOF Vendsyssel

Vi har så mange gode historier at fortælle, men vi fik dem ikke ud

Hjertet på rette sted, en visionær ledelse og en lang række gode historier om viljen til at hjælpe andre mennesker med at dygtiggøre sig.

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring for AOF Vendsyssel

AOF Vendsyssel

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring

Åbent samarbejde og klar rådgivning flytter AOF Vendsyssel fra traditionel kursusudbyder til en meningsfuld uddannelsesforretning. 

Bent Brandt

Godt grej uden teknisk gæld

Bent Brandt udviser kvalitet i alt, hvad de gør. Det er vigtigt, at websitet følger trop og møder virksomhedens online kunder i samme ånd.