Stemningsfuld cross channel

Warm Nordics website emmer af en varm og uhøjtidelig stemning. Bagved kører en højtydende og topmoderne e-commerce motor, som driver løsningen.

Varm stemning både online og offline hos Warm Nordic

Varm stemning både online og offline

Warm Nordic handler om stemning, passion og varme - og om danske møbelklassikere. At skabe en digital platform til Warm Nordic handlede derfor om at skabe en digital oplevelse for kunden.

Vi forbinder website og forretning, og vi sikrer, at kunden får en helhedsoplevelse – og bliver en del af den stemning, produkterne indgår i.

E-commerce er ikke kun en teknisk løsning. Det er også en proces.

Om kunden:

Warm Nordic producerer og sælger danske møbelklassikere, der i en lang periode har været utilgængelige for andre end samlere.

Besøg Warm Nordic her warmnordic.com

Warm Nordic producerer og sælger danske møbelklassikere
”Warm Nordic er en hjertesag og en passion. For mig og mange andre er den skandinaviske stil og levemåde fuld af varme. Den er alt andet end ’Cool Nordic’, som den ofte kaldes. Nok kan det være koldt udenfor, men stemningen indenfor er varm” Frantz Longhi CEO, Warm Nordic
Warm Nordic website

Fakta

Klean har leveret rådgivning, implementering, projektledelse og kvalitetssikring, som har resulteret i en ensartet platform. Teknisk er løsningen baseret på Magento Ecommerce platform, Wordpress CMS, Plytix PIM og Kleans Angular frontend og caching-engine med integrationer til Warm Nordics ERP og Ka-Ching POS.

Skal vi drøfte den bedst mulige oplevelse for dine kunder?

Kontakt Ole Østergaard

Andre Ecommerce projekter

PLIXXENT

International B2B Ecommerce på kun 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.

Digital forhandler platform giver konkurrencefordele for Deco Group

Deco Group

Digital forhandler platform giver konkurrencefordele

Når man sælger sine varer gennem forhandlernetværk, kan der være en stor fordel i selv at eje den digitale platform.