Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

De danske forbrugere handler på nettet fordi det er bekvemt. I VVS Mesters nye webshop får du altid mester med i kurven, så dine nye VVS artikler installeres professionelt. Meget mere bekvemt bliver det ikke.

Fra én blandt mange til unik

VVS branchen har forlængst indtaget B2C E-handelsmarkedet, og flere virksomheder slås for at være billigst på toiletter, håndvaske, armaturer og et væld af fittings til gør-det-selv segmentet.

Med den skrappe konkurrence kan det synes svært at være ny spiller på vvs-markedet. Men hos VVS Mester udnytter man konkurrencen til at skille sig ud i mængden.

VVS Mester, som er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede VVS-installatører, sælger også toiletter, håndvaske og armaturer — men kun inklusiv montering. Det handler om bekvemmelighed, og det handler om at sikre kvalitet og den lokale håndværkers faglighed.

Bekvemmelighed har overhalet pris

I mange brancher er bekvemmelighed en trend. Måltidskasser og andre abonnementstjenester stormer frem, servicevirksomheder reparerer stenslag og skifter hjul på din bil på parkeringspladsen, og vi shopper i stigende grad fra vores smartphones, fordi det er mere bekvemt end at finde sin computer frem.

FDIHs E-handelsanalyse fra februar 2019 viser desuden, at bekvemmelighed har overhalet pris, når det gælder årsagen til at handle på nettet. Flere vil ganske enkelt hellere spare tid end penge. Den trend matcher konceptet hos VVS Mester.

Fast pris inkl. montering og garanti

Når VVS Mester sælger et toilet inklusiv montering, er prisen fast. Installatøren medbringer dine varer, giver garanti på både produkt og installation og rydder op efter sig.

Hos VVS Mester kalder man det “Mester i kurven”.

 

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform.

I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.

Læg mester i kurven på vvsmester.dk

VVS Mester er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede installatører i samarbejde med Solar A/S.

Andre E-commerce projekter

Bent Brandt

Godt grej uden teknisk gæld

Bent Brandt udviser kvalitet i alt, hvad de gør. Det er vigtigt, at websitet følger trop og møder virksomhedens online kunder i samme ånd. 

Bent Brandt

Fundament for omsætningsvækst

Bent Brandt arbejdede målrettet med at skabe forbindelse mellem teknologi og mennesker, for at sikre digital vækst.

Digital forhandler platform giver konkurrencefordele for Deco Group

Deco Group

Digital forhandler platform giver konkurrencefordele

Når man sælger sine varer gennem forhandlernetværk, kan der være en stor fordel i selv at eje den digitale platform.

PLIXXENT

International B2B Ecommerce på kun 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

10 systemer bundet sammen i én platform for SimplyGo

SimplyGo

10 systemer bundet sammen i én platform

Det kræver overblik, samarbejdsevner og en god proces at få mange underleverandører til at samarbejde om én udviklingsopgave.

Vola.com

Arkitektens digitale værktøjskasse

Det er ikke et tilfælde, at arkitekter fra hele verden bruger Volas digitale værktøjskasse flittigt. Den intuitive struktur, de omfattende projekteringsværktøjer, det store inspirationskatalog og en brugsoplevelse, som er designet til arkitekternes store skærme, gør værktøjskassen uundværlig.