Nyt design til Tønder Kulturhus' website

Schweizerhalle i Tønder er et kulturhus med dybe rødder i lokalsamfundet og masser af historie bundet i de fysiske rammer. Tønder Kulturhus valgte Klean til at hjælpe dem med, at opdatere deres website, så den visuelle historie også kom til udtryk online.

Samme platform — nyt udtryk

Et skift af platform i forbindelse med et nyt website, kan være både relativt bekosteligt og en stor mundfuld for dem der efterfølgende skal arbejde med det. Men et skift er ikke altid nødvendigt!

Hos Tønder Kulturhus var man glade for den Wordpressløsning som websitet kører på. Platformen håndterer til fulde de behov der er i organisationen - og er let for den daglige leder at betjene og opdatere når der kommer nye arrangementer. Vi valgte derfor at bibeholde både platform og content - og kunne istedet fokusere alt energi på at formidle husets visuelle udtryk.

Husets arkitektur fremstår rent, men med meget karakteristiske detaljer for den tid det er bygget. Afsættet for det nye design var derfor at fange noget af det samme - et overskueligt og rent udtryk, med detaljer fremhævet og synliggjort.

Trænger dit website til et redesign?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om processen med Tønder Kulturhus eller mulighederne ved et nyt design til dit website så kontakt Martin for en uforpligtende snak.

Andre design projekter

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.

Schweizerhalle — Tønder Kulturhus

Design af Tønder Kulturhus' website

Tønder Kulturhus valgte Klean til at hjælpe dem med, at opdatere deres website, så den visuelle historie også kom til udtryk online.

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring for AOF Vendsyssel

AOF Vendsyssel

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring

Åbent samarbejde og klar rådgivning flytter AOF Vendsyssel fra traditionel kursusudbyder til en meningsfuld uddannelsesforretning.