Nyt design til Tønder Kulturhus

Schweizerhalle i Tønder er et kulturhus med dybe rødder i lokalsamfundet og masser af historie bundet i de fysiske rammer. Tønder Kulturhus valgte Klean til at hjælpe dem med, at opdatere deres website, så den visuelle historie også kom til udtryk online.

Samme platform — nyt udtryk

Et skift af platform i forbindelse med et nyt website, kan være både relativt bekosteligt og en stor mundfuld for dem der efterfølgende skal arbejde med det. Men et skift er ikke altid nødvendigt!

Hos Tønder Kulturhus var man glade for den Wordpressløsning som websitet kører på. Platformen håndterer til fulde de behov der er i organisationen - og er let for den daglige leder at betjene og opdatere når der kommer nye arrangementer. Vi valgte derfor at bibeholde både platform og content - og kunne istedet fokusere alt energi på at formidle husets visuelle udtryk.

Husets arkitektur fremstår rent, men med meget karakteristiske detaljer for den tid det er bygget. Afsættet for det nye design var derfor at fange noget af det samme - et overskueligt og rent udtryk, med detaljer fremhævet og synliggjort.

Trænger dit website til et redesign?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om processen med Tønder Kulturhus eller mulighederne ved et nyt design til dit website så kontakt Martin for en uforpligtende snak.

Martin Pedersen

Andre design projekter

Vola.com

Arkitektens digitale værktøjskasse

Det er ikke et tilfælde, at arkitekter fra hele verden bruger Volas digitale værktøjskasse flittigt. Den intuitive struktur, de omfattende projekteringsværktøjer, det store inspirationskatalog og en brugsoplevelse, som er designet til arkitekternes store skærme, gør værktøjskassen uundværlig.

PLIXXENT

International B2B Ecommerce på kun 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.