10 systemer bundet sammen i én platform

Det kræver overblik, samarbejdsevner og en god proces at få mange underleverandører til at samarbejde om én udviklingsopgave. Nic. Christiansen Gruppen ønskede at skabe Danmarks første platform, som koncentrerer sig 100 % om digital billeasing, nemlig SimplyGo. Det hjalp Klean med at realisere.

SimplyGo

Konceptet og designet var klar, da Klean fik opgaven: “Man skal kunne lease en bil på under tre minutter, inkl. kreditvurdering, abonnementsbetaling og kontraktunderskrift med NemID”.

Det lyder enkelt. Men i praksis er det en kompleks opgave at udvikle en sådan platform. Systemlandskabet er avanceret, og der er mange snitflader mellem de forskellige systemer og elementer.

Billeasing til SimplyGo
Billeasing til SimplyGo i mobilvisning

Klean bandt ønsker, krav, teknologier, systemer, flow og mennesker sammen i en proces med løbende justeringer til funktionalitet, personaleudskiftning og afklaring af de uforudsete udfordringer, der altid opstår, uanset hvor godt du forbereder dig.

Den færdige løsning, som i øvrigt fik en 3. plads ved FDIH’s E-handelspris, holder løftet: SimplyGo’s kunder kan lease en bil 100% digitalt på under tre minutter.

10 systemer bundet sammen i en platform for SimplyGo

Skal vi drøfte hvordan vi kan binde din digitale forretning sammen?

Kontakt Ole Østergaard

Relaterede løsninger

Maritim omstilling med klare pejlemærker for Aarhus Havn

Aarhus Havn

Maritim omstilling med klare pejlemærker

Aarhus Havn er en stærk og stolt del af det maritime Danmark. Men nye teknologiske muligheder i branchen påvirker havnen.

Prototype af ny digital service til Greenland Travel

Greenland Travel

Prototype af ny digital service - på bare fire dage

Fra ide til detaljeret prototype på ganske få dage.

Bent Brandt

Fundament for omsætningsvækst

Bent Brandt arbejdede målrettet med at skabe forbindelse mellem teknologi og mennesker, for at sikre digital vækst.