Dansk tøj-brand i nye klæder

Klean har implementeret Marcus' nye visuelle identitet i både E-handelsplatform og sociale medier. Butiksoplevelsen er forlænget med et let genkendeligt udtryk i alle kanaler. Selve identiteten er skabt af 727.

Marcus med ny visuel identitet på tværs af kanaler

Ny visuel identitet på tværs af kanaler

Med udgangspunkt i en ny visuel identitet skulle kædens udtryk ændres i tøjbutikkerne, på den nye E-handelsplatform og i den løbende kommunikation på sociale medier. Ambitionen var at forlænge butiksoplevelsen med et genkendeligt udtryk i alle kanaler.

Tøjkæden Marcus stod over for en genopfindelse af sig selv som brand. Kæden var med egne ord ‘sakket bagud’ og ønskede et nyt ståsted og en mere markant stemme i markedet.

Klean indarbejdede essensen af en helt ny skæv og farverig identitet i Marcus’ nye E-handelsplatform. Resultatet er et design, som anvender best practice opbygning for E-handelsløsninger, kombineret med markante farver og grafiske virkemidler.

Klean har desuden produceret video-indhold til både hjemmeside, Facebook og Instagram, baseret på den markante visuelle identitet. Det samlede resultat er netop den genkendelighed, som Marcus efterspurgte. Og bag et ydre, som er præget af leg og positivisme, ligger den alvorlige forretning med butikker og E-handel i tæt samspil.

Design anvendt efter best practice opbygning for E-handelsløsninger
E-handelsløsning til Marcus

Skal vi drøfte hvordan vi styrker dine kunders købsoplevelse ?

Kontakt Martin Pedersen

Andre design projekter

Vola.com

Arkitektens digitale værktøjskasse

Det er ikke et tilfælde, at arkitekter fra hele verden bruger Volas digitale værktøjskasse flittigt. Den intuitive struktur, de omfattende projekteringsværktøjer, det store inspirationskatalog og en brugsoplevelse, som er designet til arkitekternes store skærme, gør værktøjskassen uundværlig.

PLIXXENT

International B2B Ecommerce på kun 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.