Folkevenligt informations-website

Folkekirken.dk har gennemgået et digitalt ansigtsløft, som skal tilgodese de potentielt 4.4 mio. brugere i Danmark.

Formidling i højsædet

Den digitale tidsalder kræver brugervenlige og visuelle websites – også når det er til det største kirkesamfund i Danmark. Hovedformålet med folkekirken.dk har været at skabe et lettilgængeligt og navigerbart informationswebsite, som samtidigt er visuelt imødekommende.

Det har været afgørende at skabe et responsivt miljø, som tilpasser indhold på websitet uanset, om den besøgende kommer fra en pc, tablet eller smartphone. Vi har designet et website med et ensartet design, der spreder sig ud i Folkekirkens ti stifter og skaber genkendelighed.

Folkekirkens website
Mobil navigation på Folkekirken

Om kunden:

Folkekirken har i alt 2.339 kirker (2016). Der er 4.400.754 medlemmer af den danske folkekirke, hvilket svarer til 78 % af befolkningen (2015, dst.dk).

Responsivt webdesign på Folkekirken

Fakta

Klean har leveret UX baseret på indsigt og interviews, design i tråd med de overordnede retningslinjer for Folkekirken samt digital CVI.

Lyder det spændende?
Vi fortæller gerne nærmere om løsningen og vores tanker bag.

Kontakt Jesper Sørensen for at høre nærmere

Andre design projekter

Vola.com

Arkitektens digitale værktøjskasse

Det er ikke et tilfælde, at arkitekter fra hele verden bruger Volas digitale værktøjskasse flittigt. Den intuitive struktur, de omfattende projekteringsværktøjer, det store inspirationskatalog og en brugsoplevelse, som er designet til arkitekternes store skærme, gør værktøjskassen uundværlig.

PLIXXENT

International B2B Ecommerce på kun 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.