En digital platform med pepperoni, tak

Danish Crown Toppings er vokset markant de seneste år og har placeret sig som Europas førende B2B-leverandør af pepperoni. Det var derfor nødvendigt for virksomheden at opdatere sit digitale ansigt.

250 million pizzas a year can't be wrong

Danish Crown Toppings er i dag Europas førende specialister i pepperoni inden for B2B-sektionen. Danish Crown Topping’ særkende er konkurrencedygtige priser og kvalitet, leverancesikkerhed og effektivitet i produktionen. Hvert år leverer de pepperoni til 250 millioner pizzaer.

Den digitale brugeroplevelse og det tekniske setup skal kunne følge med en forretning i rivende udvikling. Vi sikrer det digitale løft, som kræves, sådan det fremadrettet bliver lettere at navigere rundt for eksisterende og kommende kunder.

”Vi har fået et stilfuldt website med en stærk identitet og et modigt design, som har flyttet os derhen, hvor vi gerne vil være online, og det er foregået i en god atmosfære og en smidig og målrettet kommunikation” Per Larsen, Adm. dir., Danish Crown Toppings

Fakta

Klean har leveret komplet webløsning i Umbraco, brugertests, design, UX, strategisk sparring samt konceptudvikling. Løsningens design afspejler virksomhedens farve og layout, og det overblik for de kunder, der henvender sig på websitet.

Skal vi drøfte hvordan du kan løfte dit digitale ansigt?

Kontakt Ole Østergaard

Andre design projekter

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.

Schweizerhalle — Tønder Kulturhus

Design af Tønder Kulturhus' website

Tønder Kulturhus valgte Klean til at hjælpe dem med, at opdatere deres website, så den visuelle historie også kom til udtryk online.

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring for AOF Vendsyssel

AOF Vendsyssel

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring

Åbent samarbejde og klar rådgivning flytter AOF Vendsyssel fra traditionel kursusudbyder til en meningsfuld uddannelsesforretning.