En digital platform med pepperoni, tak

Danish Crown Toppings er vokset markant de seneste år og har placeret sig som Europas førende B2B-leverandør af pepperoni. Det var derfor nødvendigt for virksomheden at opdatere sit digitale ansigt.

250 million pizzas a year can't be wrong

Danish Crown Toppings er i dag Europas førende specialister i pepperoni inden for B2B-sektionen. Danish Crown Topping’ særkende er konkurrencedygtige priser og kvalitet, leverancesikkerhed og effektivitet i produktionen. Hvert år leverer de pepperoni til 250 millioner pizzaer.

Den digitale brugeroplevelse og det tekniske setup skal kunne følge med en forretning i rivende udvikling. Vi sikrer det digitale løft, som kræves, sådan det fremadrettet bliver lettere at navigere rundt for eksisterende og kommende kunder.

”Vi har fået et stilfuldt website med en stærk identitet og et modigt design, som har flyttet os derhen, hvor vi gerne vil være online, og det er foregået i en god atmosfære og en smidig og målrettet kommunikation” Per Larsen, Adm. dir., Danish Crown Toppings

Fakta

Klean har leveret komplet webløsning i Umbraco, brugertests, design, UX, strategisk sparring samt konceptudvikling. Løsningens design afspejler virksomhedens farve og layout, og det overblik for de kunder, der henvender sig på websitet.

Skal vi drøfte hvordan du kan løfte dit digitale ansigt?

Kontakt Ole Østergaard

Andre design projekter

Vola.com

Arkitektens digitale værktøjskasse

Det er ikke et tilfælde, at arkitekter fra hele verden bruger Volas digitale værktøjskasse flittigt. Den intuitive struktur, de omfattende projekteringsværktøjer, det store inspirationskatalog og en brugsoplevelse, som er designet til arkitekternes store skærme, gør værktøjskassen uundværlig.

PLIXXENT

International B2B Ecommerce på kun 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.