Skab mest muligt gennem mindst muligt

BMW Financial Services' nye digitale leasing- og finansieringsplatform er et skoleeksempel på at skære ind til benet. Platformen skaber forretningsværdi, samtidig med at den er baseret på kundernes behov.

Velkommen til MVS

Da der i 2017 kom en ny lovgivning om bil-leasing, måtte BMW Financial Services gentænke den digitale platform, de ellers var klar til at implementere. Vi hjalp BMW Financial Services med at vende ærgrelserne til noget positivt.

Med kravet om en hurtig lancering af en ny platform var det nødvendigt at skære ind til benet og kun levere det allermest nødvendige. Vores løsning var Minimal Viable Solution (MVS). MVS er den mindst mulige løsning, som giver størst mulig værdi. Vi har skabt mulighed for at se kundernes reaktioner på løsningen, og det betyder, at man kan optimere og udvikle de funktioner, kunderne faktisk efterspørger.

Læs vores blogpost om MVS her.

Om kunden

BMW Financial Services har mange års erfaring med finansiering af BMW og kender BMW bedre end noget andet finansieringsselskab.

finans-mini.dkfinans-bmw.dk

Fakta:

Klean har leveret rådgivning, implementering, projektledelse og kvalitetssikring. Løsningen skaber overblik over både leasings- og finansieringsmuligheder, når man ønsker at køre BMW, og den er baseret på bl.a. open source CMS og Plytix PIM.

Løsningen er udviklet på 45 % af budgettet for den først skitserede løsning, så der er masser af luft til at udvikle videre.

Skal vi drøfte den mindst mulige løsning du får mest ud af?

Kontakt Ole Østergaard

Andre projekter med leasing funktionalitet

BMW Financial Services

Fire websites til prisen for ét

BMW’s digitale leasing- og finansieringsplatform er nu skaleret til i alt 4 forskellige websites.

10 systemer bundet sammen i én platform for SimplyGo

SimplyGo

10 systemer bundet sammen i én platform

Det kræver overblik, samarbejdsevner og en god proces at få mange underleverandører til at samarbejde om én udviklingsopgave.