Skab mest muligt gennem mindst muligt

BMW Financial Services' nye digitale leasing- og finansieringsplatform er et skoleeksempel på at skære ind til benet. Platformen skaber forretningsværdi, samtidig med at den er baseret på kundernes behov.

BMW Financial Services fik skabt mest muligt gennem mindst muligt

Velkommen til MVS

Da der i 2017 kom en ny lovgivning om bil-leasing, måtte BMW Financial Services gentænke den digitale platform, de ellers var klar til at implementere. Vi hjalp BMW Financial Services med at vende ærgrelserne til noget positivt.

Med kravet om en hurtig lancering af en ny platform var det nødvendigt at skære ind til benet og kun levere det allermest nødvendige. Vores løsning var Minimal Viable Solution (MVS). MVS er den mindst mulige løsning, som giver størst mulig værdi. Vi har skabt mulighed for at se kundernes reaktioner på løsningen, og det betyder, at man kan optimere og udvikle de funktioner, kunderne faktisk efterspørger.

Læs vores blogpost om MVS her.

Om kunden

BMW Financial Services har mange års erfaring med finansiering af BMW og kender BMW bedre end noget andet finansieringsselskab.

Finans-mini.dk -  Finans-bmw.dk

BMW Financial Services har mange års erfaring med finansiering af BMW

Fakta:

Klean har leveret rådgivning, implementering, projektledelse og kvalitetssikring. Løsningen skaber overblik over både leasings- og finansieringsmuligheder, når man ønsker at køre BMW, og den er baseret på bl.a. open source CMS og Plytix PIM.

Løsningen er udviklet på 45 % af budgettet for den først skitserede løsning, så der er masser af luft til at udvikle videre.

Skal vi drøfte den mindst mulige løsning du får mest ud af?

Kontakt Ole Østergaard

Relaterede løsninger

Maritim omstilling med klare pejlemærker for Aarhus Havn

Aarhus Havn

Maritim omstilling med klare pejlemærker

Aarhus Havn er en stærk og stolt del af det maritime Danmark. Men nye teknologiske muligheder i branchen påvirker havnen.

Prototype af ny digital service til Greenland Travel

Greenland Travel

Prototype af ny digital service - på bare fire dage

Fra ide til detaljeret prototype på ganske få dage.

Bent Brandt

Fundament for omsætningsvækst

Bent Brandt arbejdede målrettet med at skabe forbindelse mellem teknologi og mennesker, for at sikre digital vækst.