Små skridt har skabt et digitalt kvantespring

Åbent samarbejde og klar rådgivning flytter AOF Vendsyssel fra traditionel kursusudbyder til en meningsfuld uddannelsesforretning. AOF’s tilstedeværelse kommer til udtryk i en klar fortælling, der vil skabe forretning via alle digitale platforme.

Website for AOF Vendsyssel

De drømme, vi deler, samler os

AOF Vendsyssel gik før sommerferien 2017 i luften med et helt nyt website. Det er den foreløbige kulmination på et strategisk samarbejde mellem AOF Vendsyssel og det digitale bureau Klean.

Det nye website modtager trafikken fra sociale medier, promoverer forretningsenhederne og giver bedre overblik over AOF Vendsyssels store kursusudbud. Den klare identitet på tværs af website og sociale medier er etableret.

Besøg AOF her aof-vendsyssel.dk

Om kunden:

AOF Vendsyssel driver en række initiativer, som deler sig i hovedområderne Uddannelse og Socialøkonomi. Uddannelse omhandler bl.a. undervisning for ordblinde, danskundervisning og diverse fritidskurser. Socialøkonomien driver Cafe Kox i Brønderslev og Råvaremarked i Hjallerup.

”Vi har fundet en rådgiver, som har vist os vejen fra de første små skridt i retning af en digital strategi baseret på vores egne historier til den organisation, vi står med i dag, og som nu har alle redskaberne til at drive vores sociale medier og webkommunikation og skabt fundamentet for vores digitale transformation” Peter Bruhns, Direktør, AOF Vendsyssel
Digital strategi baseret på egne historier til AOF Vendsyssel

Skal vi drøfte hvilke skridt du kan tage mod digital transformation?

Kontakt Ole Østergaard

Andre design projekter

Vola.com

Arkitektens digitale værktøjskasse

Det er ikke et tilfælde, at arkitekter fra hele verden bruger Volas digitale værktøjskasse flittigt. Den intuitive struktur, de omfattende projekteringsværktøjer, det store inspirationskatalog og en brugsoplevelse, som er designet til arkitekternes store skærme, gør værktøjskassen uundværlig.

PLIXXENT

International B2B Ecommerce på kun 13 uger

PLIXXENT er en helt ny international virksomhed. På bare 3 måneder har Klean leveret den digitale salgskanal - en skræddersyet B2B Ecommerce løsning på 15 sprog.

VVS Mester

Mester er altid med i kurven hos VVS Mester

Klean har udviklet 2. generation af VVS Mesters E-handelsplatform. I samme omgang er den 10 år gamle og omkostningstunge 1. generations platform erstattet med Open Source.