Små skridt har skabt et digitalt kvantespring

Åbent samarbejde og klar rådgivning flytter AOF Vendsyssel fra traditionel kursusudbyder til en meningsfuld uddannelsesforretning. AOF’s tilstedeværelse kommer til udtryk i en klar fortælling, der vil skabe forretning via alle digitale platforme.

Website for AOF Vendsyssel

De drømme, vi deler, samler os

AOF Vendsyssel gik før sommerferien 2017 i luften med et helt nyt website. Det er den foreløbige kulmination på et strategisk samarbejde mellem AOF Vendsyssel og det digitale bureau Klean.

Det nye website modtager trafikken fra sociale medier, promoverer forretningsenhederne og giver bedre overblik over AOF Vendsyssels store kursusudbud. Den klare identitet på tværs af website og sociale medier er etableret.

www.aof-vendsyssel.dk

Om kunden:

AOF Vendsyssel driver en række initiativer, som deler sig i hovedområderne Uddannelse og Socialøkonomi. Uddannelse omhandler bl.a. undervisning for ordblinde, danskundervisning og diverse fritidskurser. Socialøkonomien driver Cafe Kox i Brønderslev og Råvaremarked i Hjallerup.

”Vi har fundet en rådgiver, som har vist os vejen fra de første små skridt i retning af en digital strategi baseret på vores egne historier til den organisation, vi står med i dag, og som nu har alle redskaberne til at drive vores sociale medier og webkommunikation og skabt fundamentet for vores digitale transformation” Peter Bruhns, Direktør, AOF Vendsyssel
Digital strategi baseret på egne historier til AOF Vendsyssel

Skal vi drøfte hvilke skridt du kan tage mod digital transformation?

Kontakt Ole Østergaard

Relaterede cases

Maritim omstilling med klare pejlemærker for Aarhus Havn

Aarhus Havn

Maritim omstilling med klare pejlemærker

Aarhus Havn er en stærk og stolt del af det maritime Danmark. Men nye teknologiske muligheder i branchen påvirker havnen.

Prototype af ny digital service til Greenland Travel

Greenland Travel

Prototype af ny digital service - på bare fire dage

Fra ide til detaljeret prototype på ganske få dage.

Bent Brandt

Fundament for omsætningsvækst

Bent Brandt arbejdede målrettet med at skabe forbindelse mellem teknologi og mennesker, for at sikre digital vækst.