Vi har så mange gode historier at fortælle, men vi fik dem ikke ud

Hjertet på rette sted, en visionær ledelse og en lang række gode historier om viljen til at hjælpe andre mennesker med at dygtiggøre sig, vokse i livet og udleve deres drømme – dét er AOF Vendsyssel. Udfordringen var blot at få de gode historier til at flyde ud til markedet på en forretningsunderstøttende måde.

De drømme, vi deler, samler os

Det handler om at forstå det marked, man er en del af. Og så handler det om at målrette den kommunikation, man sender ud til netop det marked.

I samarbejde med AOF Vendsyssel skabte vi en kernefortælling, som matcher organisationen, dens medarbejdere, markedet og brugerne: ”De drømme, vi deler, samler os”. Vi sikrer en digital strategi, som både samler og baner vejen for målrettet kommunikation.

www.aof-vendsyssel.dk

AOF Vendsyssel - De drømme, vi deler, samler os
Uddannelse og Socialøkonomi er omdrejningspunktet for AOF Vendsyssel

Om kunden:

AOF Vendsyssel driver en række initiativer, som deler sig i hovedområderne Uddannelse og Socialøkonomi. Uddannelse omhandler bl.a. undervisning for ordblinde, danskundervisning og diverse fritidskurser. Socialøkonomien driver Cafe Kox i Brønderslev og Råvaremarked i Hjallerup.

”Vi har så mange gode historier at fortælle, men vi fik dem ikke ud. I samarbejde med Klean er vi på relativ kort tid kommet enormt langt med strategisk, digital kommunikation” Peter Bruhns, Direktør, AOF Vendsyssel

Fakta

Klean har leveret skabelonarbejde, digitalt design, projektledelse og strategisk sparring/forretningsudvikling med workshop om værdiskabelse. Klean har desuden udviklet arkitektur for kommunikation og konkret kommunikationsstrategi.

Skal vi drøfte hvordan du bedst fortæller dine historier?

Kontakt Ole Østergaard

Andre rådgivningsprojekter

Maritim omstilling med klare pejlemærker for Aarhus Havn

Aarhus Havn

Maritim omstilling med klare pejlemærker

Aarhus Havn er en stærk og stolt del af det maritime Danmark. Men nye teknologiske muligheder i branchen påvirker havnen.

Prototype af ny digital service til Greenland Travel

Greenland Travel

Prototype af ny digital service - på bare fire dage

Fra ide til detaljeret prototype på ganske få dage.

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring for AOF Vendsyssel

AOF Vendsyssel

Små skridt har skabt et digitalt kvantespring

Åbent samarbejde og klar rådgivning flytter AOF Vendsyssel fra traditionel kursusudbyder til en meningsfuld uddannelsesforretning.