Det digitale mindset er analogt

En af de forhindringer, vi støder på, når vi taler med virksomheder om digital omstilling, er deres kultur. Altså det, der i sidste ende binder det hele sammen.

Vi møder mange danske virksomheder. En del af dialogen med dem opstår på baggrund af vores digitale potentiale-radar. Det er et rigtigt godt redskab, dels når der skal skabes overblik over virksomhedens digitale status, og dels når der skal kastes lys over sammenhænge, som daglig drift af og til har tendens til at overskygge.

Du kan læse mere om radartilgangen i vores blog.

En af de forhindringer, vi støder på, når vi taler med virksomheder om digital omstilling, er deres kultur. Altså det, der i sidste ende binder det hele sammen. Limen i virksomheden. Kulturen udgøres af den måde, du og jeg tænker og samarbejder med hinanden på. Så hvis vi skal ændre på kulturen, skal vi huske at arbejde med vores egen tænkning.

Derfor startede Klean i 2018 Klean Masterclass. Det er et inspirationsnetværk med plads til 50 deltagere. Vi mødes fem gange om året på toppen af Aarhus for at få inspirerende input og diskutere nye tendenser, tankesæt og samarbejdsformer.

Vi vil ikke udvide netværket, da intimiteten og tilliden i rummet betyder noget for dialogen. Det kan blive for stort til, at medlemmerne får noget ud af det.

Til gengæld er der ingen tvivl om, at vi i Klean vil facilitere andre forandringsprocesser og forandringsforedrag i større og mindre skala. Det vil vi, fordi vi er helt sikre på, at hvis vi skal lykkes med at skabe positive resultater for mennesker med al teknikken, så skal vi sikre, at menneskelig forståelse, kreativitet og udfoldelse går forrest og bruger teknikken som et redskab. Ikke omvendt.

Abonner på vores nyhedsbrev og få kommende tiltag direkte i din indbakke (her vil du også få information om evt. ledige pladser på Klean Masterclass).

Se kommende Klean Masterclass program her

Relaterede blogposts

Er digital transformation rød, blå eller violet?

7. juli 2021 — Ole Østergaard

Det har som bekendt altid været svært at spå om fremtiden. Corona har ikke gjort det lettere. De fleste har været præget af større usikkerhed, end vi har set længe. Hvad karakteriserer en god samarbejdsform i sådan en tid?

B2B eCommerce - har du en gameplan?

12. maj 2020 — Ole Østergaard

I dag havde jeg en konsultation med min læge via FaceTime fra min hjemmearbejdsplads. Det virkede helt naturligt, alt fungerede fint og faktisk var snakken en lille smule mere hjertelig end ellers. Fra hendes hjemmekontor til mit.

Websummit 2019

6. december 2019 — Ole Østergaard

Web Summit er verdens største teknologikonference. Forbes kalder den “The best technology conference on the planet”. Den afholdes årligt frem til 2028 i Lissabon og betegnes af nogen som “stedet, hvor fremtiden tager hen for at blive født”.

Det er da en god ide!

4. september 2019 — Ole Østergaard

Den gode ide til forretningsudvikling kommer selvfølgelig nogle gange ud af det blå. Men oftest kommer den ved systematisk at arbejde med en virksomhedeskultur, hvor man ganske enkelt deler ideer. Mange ideer.