Forside » Projekter » Dem har vi hjulpet » TV2: Den allerbedste performance

Kampagnesite med god performance på under tre uger.

Fra 11. januar 2012 bliver TV 2 en betalingskanal. Det betyder at du ikke kan være sikker på fortsat at kunne modtage kanalen, men hvordan finder du ud af, om du kan eller ej? 

zoom
Det er let at findeud af, om man kan beholde TV2

Det gør du på behold.tv2.dk, som Klean har lavet sammen med TV 2. Der er potentielt 1 million danskere, der kan blive berørt af at TV 2 bliver betalingskanal, så sitet har en stor målgruppe.
Det primære spørgsmål, som sitet skal bruges til at besvare er: "Kommer det til at berøre mig?"

Derfor har vi bygget et kampagne- og informationssite, som svarer på netop det. Når der er udsigt til så stor en forandring, er det vigtigt at skabe tryghed og overblik. Derfor er sitet designet med en guide direkte på forsiden, som giver brugeren mulighed for at vælge hvordan husstanden i dag modtager TV 2. Ved hver valgmulighed får brugeren oplyst, hvordan eller om husstanden vil blive påvirket.

zoom
Behold.tv2.dk er også et informationssite

Sitets performance er optimeret til det yderste. Det er man nødt til, når man ved, at Jes Dorph står og henviser til det i et tv-spot lige efter Vild Med Dans fredag aften eller når sitet bliver direkte refereret fra www.tv2.dk. Derfor er der gjort en ekstra indsats for at performanceteste og optimere kode til de mange brugere.

Sitet ligger også godt i Googles søgeresultater, faktisk bedre end mange af de større tv-udbydere og informationssites om samme emne. Det gør det blandt andet fordi det ligger på tv2.dk-domænet og fordi søgemaskineoptimering er tænkt ind fra starten.

Fakta
 · 
TV2's kampagnesite er baseret på en Umbraco platform
 
 · 
Klean har ydet en total leverance af kampagnesitet
 
 · 
TV2 har fået et kampagnesite med så høj performanceevne, at det formår at håndtere selv de største belastninger
 
 · 
Kleans projektansvarlige: Lars Due Nielsen

Sitet er designet og udviklet inden for en stram deadline, og første version blev leveret på under tre uger. Det har dog ikke påvirket kvaliteten og resultatet er blevet et informativt og overskueligt site, der giver svar på, om du kan fortsætte med at se TV 2 i 2012.

Tjek om du kan beholde dit TV 2