Forside » Projekter » Dem har vi hjulpet » Radio 24syv: En ny måde at lave radio på

En ny måde at lave radio på

Hvordan gør man en vision til virkelighed? Det gør man gennem iterativ udviking og tæt samarbejde i alle faser af et projekt.

Radio24syv er gået i luften, og har samtidig fået et splinternyt website, en netbaseret player og apps til både Android og iOS. Designet er nyt og anderledes i forhold til det at lave radio på nettet, primært fordi Radio24syv er en værtsfokuseret taleradio.

zoom
Værterne er i fokus på Radio 24syv's website

Der har været flere iterationer over designet, og hele processen har været meget agil, med næsten daglige tilpasninger. Og det er her grunden til det flotte resultat ligger. 

zoom
Det er let at få overblik over Radio 24syvs programmer på websitet

Samarbejdet mellem designeren, usability-teamet og holdet fra radioen, har været meget tæt, og det kan ses og mærkes i designet.
Usability har været tænkt ind i projektet meget tidligt i forløbet, hvilket har givet et website, der er meget let at bruge, er intuitivt og brugercentreret, samtidig med at det er værtsfokuseret.

En af de store udfordringer i projektet var at koble websitet med broadcastingsystem og streamingleverandør, så der kan gives realtime info om værter og programmer. Kompleksiteten af sådan en opgave løses bedst med en agil tilgang, hvor processen støtter op om, at vi hurtigt kan agere på at vi er blevet klogere, og dermed kan skifte retning og momentum. Desuden har Klean trukket på store dele af sit netværk, for at kunne sammensætte et team med de rette spidskompetencer.

Fakta
 · 
Radio24syvs website er baseret på en en Umbraco platformog mobilapplikationen er udviklet til både iPhone og Android
 
 · 
Klean har leveret den komplette designløsning, UX, tekniskimplementering og test
 
 · 
På kun 2 måneder fik Radio24syvet stilsikkert og innovativt website
 
 · 
Kleansprojektansvarlige: Lars Due Nielsen og Thomas Jeppesen

Det færdige produkt er et innovativt, brugervenligt site, hvor streaming er en central del af oplevelsen, samt apps med fokus på simplicity og streamingstabilitet. Hele projektet blev leveret på knap to måneder, ved hjælp af et engageret og dygtigt team og en kunde, der har været tæt involveret hele vejen. Når alle løfter igennem på den måde, ender man med et rigtig godt produkt.


Se Radio24syv's website og lyt med på radioen. Du kan også hente apps til Android og iOS i AppStore og på Android Market.