Forside » Projekter » Dem har vi hjulpet » IDEmøbler: Kom godt igang med Facebook

Godt igang med Facebook - 3700 likes på et døgn

Julen handler om at gøre noget godt for andre. Og også en lille smule godt for sig selv. Derfor har IDEmøbler lanceret årets julekalender, der både skal inspirere til næstekærlighed og åbne for mange flere aktiviteter for IDEmøbler på Facebook.

zoom
IDEmøblers julekalender fik over 3700 likes det første døgn.

Ideen bag IDEmøblers julekalender for 2011 er at give til andre. Derfor kan man på Facebook indstille sine venner til at vinde en af de mange præmier i november og december måned.

 Der er præmier for over 100.000 kr, og for at der også skal være lidt selvforkælelse, kan man vinde en gave til sig selv hver søndag i advent. 
Hver dag er der nye præmier, og der er noget for alle, både de farverige og de monokrome. Hver dag vælger man, hvilke af sine venner man vil vinde præmien til - og så kan man jo håbe på, at de gengælder tjenesten.

Lige præcis den gengældte tjeneste er ideen bag julekalenderen. Den måde er et reelt alternativ til den populære "like - post på din væg - inviter alle dine venner"-taktik. På denne måde får alle nemlig noget ud af det, og man kan vælge, hvilke venner man vil dele med. Det giver en mere relevant oplevelse for begge parter.

zoom
Der er præmier forover 100.000 kr. i julekalenderen. Til dine venner, selvfølgelig.

Julekalenderen er lavet som en Facebook-applikation på IDEmøblers Facebookside, og det er der en klar grund til. For det første skal konkurrencer laves som applikationer, og for det andet skal julekalenderen fungere som afsæt for IDEmøblers aktiviteter på Facebook.

IDEmøbler har store forventninger til julekalenderen. Sidste års julekalender var koblet sammen med den dengang nylancerede fordelsklub, og det gik over al forventing. I år er julekalenderen en affyringsrampe for flere aktiviteter på Facebook og julekalender- applikationen er første skridt.

Fakta
 · 
Onlinekampagnen og julekalenderen blev baseret på Facebook som platform
 
 · 
Klean har stået for udvikling og opsætning af IDEmøblers julekalender som en Facebook-applikation
 
 · 
I løbet af det første døgn fik Facebook-julekalenderen mere end 3700 likes
 
 · 
Kleans projektansvarlige: Andreas Johannsen

Julekalenderen åbnede d. 22.11, og fik i løbet af det første døgn mere end 3700 likes, så noget tyder på at der er lagt i ovnen til en glædelig jul og meget mere fra IDEmøbler på Facebook.

 

Gør noget godt for andre (og dig selv) og vær med i årets julekalender fra IDEmøbler.