Forside » Events

Beklager!

Der er ingen arrangementer i kalenderen i øjeblikket, men vi arbejder på at lave flere nye, spændende arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om kommende arrangementer.Kommende arrangementer
RSS


Afholdte arrangementer
nov13
kl. 9:00 - 10:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Responsivt redesign på rekordtidOutdoor e-commerce i metroen med Saxo.com Hvordan ombygger man på kort tid et meget stort e-commerce site, så det virker optimalt for mobile brugere? Danmarks nok største outdoor e-commerce projekt blev skabt i et samarbejde mellem internetboghandelen Saxo.com og et team af designere og udviklere fra Klean i en kort, hektisk og effektiv proces. Kom til seminar hos Klean og hør hvordan.
maj21
kl.15.00 - 17.00, Frederiksborggade 22
Kom ind i kampen før dine konkurrenterForøg din omsætning via nyhedsbreve med et responsivt design. Mobil e-handel er vejen frem, så kom og hør hvordan du kan forbedre din konverteringsrate via mobile nyhedsbreve i selskab med APSIS og Klean
maj16
kl.13:00 - 15:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Boligportal: Når forretningen og udvikling samarbejderMød adm. direktør Henrik Løvig fra Boligportal og Klean Group CEO Martin Frederiksen.
apr16
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Websikkerhed angår hele virksomhedenMange af de helt store virksomheder har lært om sikkerhed på den hårde måde. Men det behøver du ikke. Til dette event har vi fokus på sikkerhed, og hvorfor det ikke kun skal prioriteres højt af udviklerne, men af organisationen som helhed. I dag skal sikkerhed være en del af kulturen.
mar21
kl.15:00 - 17:00, Frederiksborggade 22
Responsivt design - hvilke overvejelser skal man gøre sig ?Skal man benytte sig af responsive design eller ej? Hvordan kan det skabe mere værdi og en højere konvertering og hvad er udfordringerne ? Kom til Kleans gratis gå-hjem møde om responsivt design og find ud af hvordan Clever, WHO og andre virksomheder har fået gavn af det.
mar21
kl.13:30 - 16:30, Martin Proffesional, Oluf Palmes Alle 18, 8200
Retail's Big DayTil Retail's Big Day får du det bedste fra Retail's Big Show 2013 i New York, hvor verdens dygtigste retailledere, foredragsholdere og teknologileverandører var samlet.
mar14
kl.15:00 - 17:00, Frederiksborggade 22
Alternativer til Google Maps og Krak ? OSM er svaret!Hvorfor har DMI, Region Hovedstaden og Cyklistforbundet valgt at benytte sig af det Wiki-inspirerede OpenStreetMap fremfor tjenester som de velkendte Google Maps og Krak? Kom til dette gratis gå-hjem møde og hør hvilke fordele din organisation kan få ved at benytte de tusindevis af kortdata, som Geostyrelsen netop har frigivet.
mar13
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Hvis sociale medier er svaret, hvad er spørgsmålet så?Hvad er jeres tilgang til sociale medier? Bruger I det internt i virksomheden? Og hvad med jeres Facebook-profil, har I styr på den?
feb26
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Fra trykt magasin til digitalt universHvordan overfører man det analoge magasins kvaliteter til den digitale tidsalder? Hvad er udfordringerne? Og hvordan tænker man ud af boksen?
feb07
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Overvejer du responsivt design? Sådan gjorde aarhus.dkHvorfor skaber et responsivt design mere værdi og højere konvertering? Hvad er de tekniske udfordringer? Og bør du overveje det til dit eget site? Bliv klogere til dette gratis arrangement hos Klean.
nov22
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Sociale medier - Fra et tweet til '100 stories for Haiti'Mød manden bag '100 stories for Haiti' - Greg McQueen. Til Kleans gå-hjem-møde giver Greg gode råd om hvordan man får sit budskab igennem, forklarer hvorfor sociale medier ikke kun er en marketing platform og hvorfor hans tweet blev til en bogudgivelse.
nov01
kl.15.00 - 17.00, Klean Kopenhagen, Frederiksborggade 22
Drupal - den rette platform til medlemsorganisationerDrupal er et fantastisk CMS til medlemsorganisationer, fordi det både er godt til at håndtere meget store mængder indhold, og fordi det indeholder en masse community-funktioner. Deltag på dette seminar og lær mere om, hvordan Drupal er et godt match til medlemsorganisationen.
okt24
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Lær at tjene penge på glemte dataUdnytter du potentialet i din virksomheds datamængder til fulde? Bliv bedre til at identificere adfærd og tendenser på dit marked ved at benytte business intelligence og analytics som redskaber til at optimere og trimme din virksomhed.
okt23
kl.19:00-21:00, Startup City, Nørrebrogade 22-26, 8000 Aarhus
Inspirationsinjektion #6Kom forbi klinikken og få den store sprøjte med et skud inspiration. Med de syv udvalgte iværksættere, skal vi nok få dig ud på kanten af stolen.
okt10
kl.15:00 - 17:00, Klean Kopenhagen, Frederiksborggade 22
Krisehåndtering i sociale medierKom og bliv klogere på hvordan man kan få succes med brugen af sociale medier og hvad man gør, hvis der opstår en krisesituation. Mød Trine-Maria, som er rådgiver indenfor sociale medier samt Julie Rosendal fra Dell. De vil fortælle om deres erfaringer med krisehåndtering i sociale medier.
sep11
kl.08:30 - 10:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Web Operations ManagementI mange digitale projekter går alting fint på team-niveau. Forvirringen opstår, når ledelsen "blander sig" i et projekt, kursen ændres, konkurrenterne gør noget nyt eller en medarbejder rejser.
sep06
kl.15:00 - 17:00, Klean Kopenhagen, Frederiksborggade 22
Udnytter I årets højtid digitalt?Hvordan ser dit website ud til jul? Kom og få inspiration til julekampagner og andre tiltag, du kan gøre for at styrke virksomheden op til jul på både kort og langt sigt.
aug29
kl.14:00 - 16:00, Klean Kopenhagen, Frederiksborggade 22
Involver dine kunder i online salgPå dette gå-hjem møde får du hele 3 indlæg: Joakim Ditlev fra Trustpilot fortæller om brugen af Trustpilot for webshops, Peter Hestbæk fra SAXO.com deler ud af deres erfaringer med brugerinddragelse og Andreas Klinke Johannsen fra Klean vil fortælle, hvorfor tæt dialog med kunderne er vigtigere end et internt fokus på selve produktet.
jun14
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Kom foran i markedetVil du foran, skal du kunne se mulighederne og turde satse. Se hullet i markedet til lige netop dit produkt, og sats på marketing, der bare er en tand bedre end de andres. Rune Mai og Mette Gammelby viser dig hvordan, med skarpe oplæg om produktudvikling, muligheder og det at turde satse.
maj14
kl.14:00 - 16:00, Klean København, Frederiksborggade 22
Giv dine kunder hele pakkenDrop overfladisk markedsføring og giv kunderne mere end bare et produkt. Med servicedesign og sociale medier er der mulighed for at skabe en hel oplevelse, og ikke bare aflevere et produkt. Mød Daniel Ord Rasmussen og Søren Bechmann og lær hvordan.
apr25
kl.13:00 - 15:00, Biocity, Aarhus
Silicon Valley UpdateNB: Arrangementet er flyttet fra Cinemaxx til Biocity. Tilmeld dig Kleans arrangement i Aarhus og få to timers rundtur i livets store spørgsmål: Hvad sker der i Silicon Valley lige nu, og hvordan arbejder de største amerikanske virksomheder med digitale strategier.
apr25
kl.10:00 - 12:00, Biocity, Aarhus
Silicon Valley Update - ekstra eventEkstra arrangement om formiddagen kl. 10-12. NB: Arrangementet er flyttet fra Cinemaxx til Biocity. Tilmeld dig Kleans arrangement i Aarhus og få to timers rundtur i livets store spørgsmål: Hvad sker der i Silicon Valley lige nu, og hvordan arbejder de største amerikanske virksomheder med digitale strategier.
apr19
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Sådan forbedrer du kvaliteten af dit websiteHvordan bygger man højere kvalitet ind i sit website? Og hvordan får man overblik over, hvor der skal sættes ind? Når du tænker kvalitet ind i hele processen, sparer du også mange penge i dine projekter. Vil du vide, hvordan man gør?
mar22
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Fra startup til markedsleder, sådan gør du.Er der stadig rock n' roll i marketing? Det er der, hvis du spørger Lasse Goerlitz, Director of Communications hos CLC bio. Kom og hør om blandt andet freemium, søm, oplevelsesøkonomi og hvorfor du skal hjælpe dine kunder med at købe.
mar19
kl.14:00 - 16:00, Klean København, Frederiksborggade 22
International markedsleder på 6 år, er der en opskrift?Der er masser af rock n'roll i marketing. Ikke mindst når Lasse Goerlitz er indblandet. Lasse holder oplæg i København sammen med Jesper Toft fra Klean. Kom og hør om blandt andet freemium, søm, oplevelsesøkonomi og hvorfor du skal hjælpe dine kunder med at købe.
mar09
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Giv dine kunder en hel oplevelseDrop overfladisk markedsføring og giv kunderne mere end bare et produkt. Med servicedesign og sociale medier er der mulighed for at skabe en hel oplevelse, og ikke bare aflevere et produkt. Mød Daniel Ord Rasmussen og Søren Bechmann og lær hvordan.
jan26
kl.14:00 - 16:00, Klean København, Frederiksborggade 22
Få flere gode ideer og undgå de værste bloopers.På grund af stor og god efterspørgsel kommer seminaret med Jens Winther Kristensen og Bjarne Tveskov nu til København. Bjarne er digital konceptudvikler, og vil fortælle om, hvordan man får gode ideer. Jens Winther Kristensen, guider dig igennem de allerværste interface bloopers, og måder at undgå dem på.
jan24
kl.09:00 - 12:00, Klean København, Frederiksborggade 22
Sådan gør du dit website til en del af jeres forretningI tider hvor den finansielle krise presser virksomhederne til at udnytte deres resourcer til det maksimale, bliver det digitale område ofte nedprioriteret. De virksomheder, der “bare” har et website og ikke indtænker det i forretningsstrategien, har desværre meget at miste. Deltag i arrangementet hos Klean for 1.200,- DKK excl. moms per person.
jan19
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Får du nok ud af din indsats?Har du også tit mange bolde i luften, og har du en tendens til at starte for meget på en gang? Så kom og lær, hvordan du med Kanban kan komme til at arbejde mere effektivt. Kanban og scrum er beslægtede, og med scrum er der mulighed for mere arbejdsglæde, samtidig med at man øger forretningsværdien.
dec15
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Sociale medier B2B, lær at bruge det rigtigtDet er en myte, at sociale medier giver mest mening i en B2C-sammenhæng. Faktisk har sociale medier i B2B endnu større potentiale, fordi beslutninger i højere grad træffes gennem relationer. Andreas Johannsen fortæller om, hvordan man kan skabe værdi med sociale medier B2B.
dec13
kl.9:00 - 10:30, Klean København, Frederiksborggade 22
Værdien af fans og B2B på sociale medierMange tror kun sociale medier kan bruges i B2C-sammenhæng, men de kan spille en mindst lige så vigtig rolle for B2B. På grund af stor efterspørgsel fortæller Andreas Johannsen, nu også i København, hvordan man skaber værdi med sociale medier B2B.
nov22
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Google Apps og Facebook, hvad kan det gøre for din forretning?Word og Excel er sooo last year... i hvert fald hvis man spørger Google. Mads Erichsen fra Makeable vil fortælle om sine erfaringer med brugen af Google Apps i virksomheder. Har din virksomhed en Facebook-side? Vil du gerne have mere engagement fra dine fans, eller har du bare et spørgsmål? Mød Andreas Johannsen fra Klean, og tag dit spørgsmål med.
nov16
kl.19:00 - 21:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
InspirationsinjektionInspirationsinjektion er en aften, hvor seks meget forskellige folk kommer forbi og fortæller om det de brænder for. Der er ingen grænser for hvor nørdet emnet kan være, men til gengæld bliver det formidlet, så alle forstår det meste.
nov09
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Gode ideer og slemme bloopersFindes der gode og dårlige ideer? Hvad har nettet gjort ved vores måder at få ideer på? Og hvordan kan vi tænke nyt i fremtiden? Bjarne Tveskov giver sit bud på digital konceptudvikling. Mød også Jens Winther Kristensen, der guider dig igennem de 10 værste interface bloopers, hvorfor de er så slemme, og hvad man kan gøre for at undgå dem.
nov09
kl.16:00 - 18:00, Klean København, Frederiksborggade 22
Har du brug for at få taget temperaturen på dit website?Kleans webklinik er åben. Har du brug for at få taget temperaturen på dit website, få afklaret hvordan du får flere til at læse dit nyhedsbrev, eller få lavet et sundhedstjek af dit engagement på de sociale medier?
okt27
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
5 intranet trends og tips til bedre intranetHvordan opbygger og vedligeholder man et intranet, som er levende og bliver brugt aktivt? Uanset om du har stor eller lille opbakning fra din ledelse, kan du få noget med hjem fra dette arrangement om 5 intranet-trends. Mød Janus Boye fra J. Boye og Martin Risgaard Rasmussen fra Arla og hør, hvordan du kan blive meget bedre til intranet.
okt04
kl.09:00 - 11:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Aktiver dine kunder med mobil markedsføringKom til gratis seminar i Aarhus og hør blandt andet om, hvorfor og hvordan mobilen også kan bruges til marketing, betaling og aktivering af kunderne. Annie Agerbek fra Piece Of Cake Mobile kommer og fortæller om de mange muligheder i mobil marketing. Mød også Bubber fra Klean i Aarhus, som vil kaste lys over mobilsites vs. apps, hvad man skal med dem, og hvordan man gør.
sep20
kl.14:00 - 16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Hvad får din forretning ud af at være social?Føler du dig presset til at "være med i samtalen" på de sociale medier, men ved du ikke, hvor du skal tage fat? Janus Boye tager fat i problemstillingen med at komme fra hype til realitet. Mød også Jan Futtrup fra Social Semantic, der står bag Social Media Factbook 2011 om erhvervslivets brug af sociale medier. Jan vil blandt andet fortælle om, hvor i din virksomhed du kan se værdien af sociale medier.
aug24
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Værdi i it og billeder på websitesHvordan skaber digitale tjenester en håndgribelig værdi for brugerne, og hvad er fordelene ved at have brugerne med hele vejen i processen? Mikkel Thormod giver svarene. Mød også Per Jessen Schmidt, der fortæller om, hvordan man udnytter billeder på websites bedst muligt.
jun30
kl.14:00-16:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Scrum i outsourcing og 7 principper for designPasser scrum og outsourcing sammen? Hvordan kan man få det til at virke? Mød Mikkel Thormod fra Headfitted og hør hvordan scrum og outsourcing spiller sammen. Mød også Jens Winther Kristensen, der giver en rundtur i 7 vigtige designprincipper til websites.
jun22
kl.14.00 - 16.00, Klean Kopenhagen
Hvordan kan Facebook understøtte din forretning?De fleste virksomheder og organisationer har et stort potentiale i at integrere Facebook-siden i forretningen. Deltag på dette gratis seminar og få en masse gode råd til, hvordan du kan bruge jeres Facebook-side strategisk i forretningen.
maj11
kl.9:00-11:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Advodan intranet og Enterprise AnalyticsKan man lave et intranet på tre sider som 500 mennesker kan lære at bruge uden uddannelse? Også selv om intranettet ville være på 1.000 sider, hvis det var lavet efter den velkendte formel? Se et helt friskt bud på intranet-design, når Pia Eskildsen fortæller om ADVODANs nye løsning baseret på moderne principper for navigation og opdatering. Også på programmet: Web Analytics med Roslyn Layton. Dashboards med Jonas Grau og Martin Frederiksen.
maj05
kl.14:00-16:00, Klean Kopenhagen, Frederiksborggade 22
Scrum i praksis"Skal vi ikke bare holde op med at tale om det og få det gjort?" Nogle gange ville det være fantastisk, hvis projekter ikke druknede i møder og dokumentation, men ganske enkelt handlede om at smøge ærmerne op og komme i gang. Så let er det faktisk også. Man skal bare vide, hvordan det kan lade sig gøre. Mød Martin Frederiksen og hør om scrum, hvorfor det virker, og deltag i diskussionen om hvordan man løser problemer i den virkelige verden. Hurtigt.
apr13
kl.9:00-11:00, Klean Aarhus, Vestergade 3C
Hvordan Bilka fik et nyt websiteMød Hannu Vangsgaard, der er E-Commerce Manager hos Bilka, og hør om hvordan det nye bilka.dk blev til. Mød også Anders Skovsgaard fra Hackavoid og hør om, hvad man får ud af at lave en sikkerhedsscanning af sit website. Kleans arrangementer foregår i en afslappet atmosfære. Kom og deltag i debatten - tilmeld dig nu.
jul06
kl.15:00-17:00, Klean Kopenhagen
Få fuldt udbytte af de sociale medierSelv om de sociale medier er allemandseje, er det ikke altid ligetil at bruge dem som værktøjer til markedsføring. Roslyn Layton vil med dette oplæg gennemgå, hvordan man retfærdiggør en investering i de sociale medier, og hvordan man måler effekten af sin markedsføring med online værktøjer.
jun28
kl.15:00-17:00, Klean Kopenhagen
Forretningsværdien i webudvikling med scrumAt lægge et budget for et webprojekt, hvis endelige indhold og udformning først afklares undervejs i udviklingsprocessen, kan være lidt af en udfordring.
maj25
kl.10:00-14:00, Klean Kopenhagen
Introduktion til Evidence-Based MarketingAt vurdere kvaliteten af online markedsføring kræver målbare resultater, og Evidence-Based Marketing handler netop om at basere sine kampagner på målbar empiri.
maj10
kl.15:00-17:00, Klean Kopenhagen
Online markedsføring: Hvorfor Facebook kan slå GoogleFacebook betragtes primært som et socialt netvæk, men flere og flere virksomheder slår teltet op indenfor Facebooks mure for at komme i nærkontakt med sitets mange brugere.
apr26
kl.15:00-17:00, Klean Kopenhagen
Silicon Valley Dispatch: Hvad Google forventer af dit websiteLink building? Lange lister af keywords? Den slags SEO-teknikker hører til i sidste årti. Google udvikler løbende bedre metoder til indeksering og ranking af søgeresultater, og kun websites, der leverer kvalitet, kommer øverst på listen.